Plasturi B-SELFIE pareri beauty filler cu recenzii bune pe forumurile de Cosmetica.

Sa ne facem o parare despre B-SELFIE, primul self-beauty filler care se aplica sub forma unui plasture care este disponibil acum si in Romania.

Plasturele B-SELFIE are la bază o tehnologie bazata pe un sistem exclusiv de infiltrație intradermică cu microace de o grosime de ¼ din grosimea firului de păr uman, formate din substanțe active cristalizate. 

Cristalele de acid hialuronic și factorul de creștere (EGF) penetrează pielea în profunzime, prin simpla apăsare a degetelor, dizolvându-se în decurs de câteva ore. 

pareri B-SELFIE Volume plasturi acid hialuronic cu cu microace
Microacele din B-Selfie stimulează epiderma, amplificând acțiunea substanțelor cu efect în rejuvenare.

Gama de plasturi B-SELFIE este disponibila la acest moment online, pe emag.ro (Vezi Preturile)

Parere unanima este ca plasturele B-SELFIE este o alternativă non-invazivă, nedureroasă și lipsită de efecte adverse atât la fillerele clasice, injectabile, dar și la chirurgia estetică. 

Efectul antirid și de rejuvenare obtinut in urma aplicarii B-Selfie este vizibil la două ore de la aplicare și se menține timp de o săptămână.

Mai mult chiar, efectuând patru tratamente cu B-SELFIE, la un interval de 48 de ore, se poate obține un efect prelungit.

Gama de plasturi B-SELFIE cuprinde patru fillere

a) B-SELFIE Eye, destinat rejuvenării zonei ochilor, 

b) B-SELFIE Volume, care conferă volum buzelor și definește conturul, 

c) B-SELFIE Smooth, destinat corectării ridurilor specifice fumătorilor,

d) B-SELFIE Ageless, destinat corectării ridurilor de expresie.

Dintre acesti patru plasturi B-SELFIE ne-a atras atentia este B-SELFIE Ageless.

Acest plasture B-Selfie, care beneficiaza de recenzii pozitive vizează, ajuta la corectarea ridurilor de expresie, fiind primul self beauty filler în măsură „să umple” ridurile nazolabiale (șanțurile din jurul nasului). 

Zona implică, de asemenea, o serie de dificultăți terapeutice: țesut gros, dar supus zonelor de hipotrofie, zonă puternic supusă mișcărilor mimicii, diferențe de țesut de-a lungul zonei nazogeniene. 

Riscurile unui filler tradițional, injectabil, sunt numeroase: granuloame ale șanțului nazogenian, zone alternative de hipo și hiper-corecție, defecte pe termen lung ale șanțului, hematoame și aspect de „monkey face”. 

Spre deosebire de un filler tradițional, B-SELFIE Ageless permite o răspândire controlată a substanțelor de rejuvenare, îmbunătățind țesutul pe termen lung.
MAI POTI CITI