PARFUMURI Bune. TOP cele mai HOT persistente parfumuri de dama 2018 - 2019. Recomandari si preturi.

Lista TOP 10 parfumuri bune si persistente pentru sezonul toamana 2018 - 2019. Cele mai senzuale si hot parfumuri de dama care îti vor face toamna si primavara mai senzuala, mai suava, mai... parfumata. Asadar, sa ne facem o parere despre tendinte.

1) Parfum JOY By Dior, EDP 50 ml, pret 475 lei O apă de parfum specială, intimă, energică, a cărei luminozitate provine din notele vibrante de flori și citrice, din mângâierea blândă a lemnului și din seninătatea adusă de mosc.

2) Parfum Santal Blush, Tom Ford, EDP 50 ml, pret 903 lei Un parfum fascinant, exotic, misterios, cu note de lemn de santal, condimente exotice și flori luxuriante.
pareri cele mai bune parfumuri senzuale persistente de dama 2019

3) Parfum L’Interdit, Givenchy, EDP 50 ml pret 440 lei - LInterdit în 1957, primul parfum Givenchy, cu o personalitate îndrazneata. LInterdit în 2018, un tribut adus spiritului de libertate, un clasic plin de curaj.

Creat de maestrii parfumieri Dominique Ropion, Anne Flipo si Fanny Bal, LInterdit dezvaluie un buchet de flori albe, compus din floare de portocal, iasomie si tuberoza.

4) Parfum Goldea The Roman Night Absolute, Bvlgari, EDP Sensuelle 50 ml Exuberanta apă de parfum moscat-ciprată, creată de Maestrul Perfumier Alberto Morillas, evocă frumusețea și misterul Romei și posibilitățile nesfârșite de aventura nocturnă. 

Cu un mix intens senzual de mosc negru, fructe zemoase, patchouli și iasomie, parfumul captivează cu notele sale de mijloc îndrăznețe și promite o noapte neînfrânată și plină de plăceri. (Verifica Preturile)

5) Parfum Jardin Rouge, Lubin, EDP 75 ml, pret 473 lei, exclusiv în Beautik Haute Parfumerie
Stejar scarlet, stejar verde american și rămurelele de zmeură sunt motivele pentru care grădina Boston, de o nuanță roșiatică, și-a primit numele: Jardin Rouge.

În timpul primăverii, magnoliile sale înfloresc asemenea unei explozii de flori albe, conferind un „vârtej” de note florale, fructate, cu atingeri de mosc.

6) Parfum Outrageous Daringly Different, Diana Vreeland, EDP 50 ml,  pret 760 lei, disponibil exclusiv în Elysee

Un parfum luxuriant, cu o notă puternică de piele, creat de Pascal Gaurin, cu extracte de note de piele stânjenel, trandafir, iris, Lemn de Agar (Oud) și boabe de tonka.

7) Parfum Terryfic Oud Extreme, By Terry, extract de parfum 100 ml, pret 1.833 lei, exclusiv în parfumeriile Douglas

Extract de parfum unisex, senzual, opulent, care dă dependență. O bază de ambră și mosc, note florale de trandafir și iris și arome complexe de lemn și piele de oud.

8) Parfum Fever, Jimmy Choo, EDP 60 ml, pret 389 lei, exclusiv în magazinele Sephora O apă de parfum ce creează dependență, oscilând între mireasma florală și cea gurmandă, pentru femeia strălucitoare fără efort, seducătoare din instinct, pe care nimeni și nimic nu o poate opri!
Pareri Parfum Terryfic Oud Extreme, By Terry

9) Parfum Mon Guerlain, Guerlain, EDT 100 ml, pret 578 lei Punctul de plecare pentru Mon Guerlain a fost vanilia. 

Ingredient preferat, cu note învăluitoare și senzuale, nelipsită din marile capodopere Guerlain: Shalimar, Habit Rouge și Jicky. 

O compoziție olfactivă seducătoare, oriental citrică, ce reflectă fațetele feminității prin notele de lavandă, iasomie și mandarine.

10) Parfum Kenzo World Eau de Parfum Intense, Kenzo, 50 ml, pret 416 lei, disponibil din luna octombrie 2018.

O nouă variație olfactivă, creată de parfumierul Francis Kurkdijan, un parfum gurmand floral, o nouă generatie de arome ce abundă în putere, feminitate și spirit gurmand.