Pareri NIVEA MICELLAIR EXPERT demachiant cu formula bifazica.

Sa ne facem o parere despre noul demachiant NIVEA MICELLAIR EXPERT, un produs cosmetic inovator recomandat de make-up artisti, care îndeparteaza eficient machiajul rezistent si mascara waterproof.

Prin tehnologia MicellAIR®, demachiatul Nivea asigură îndepărtarea rapidă a machiajului, fără să fie nevoie să clătești sau să freci agresiv cu discheta.

Pentru că micelele atrag particulele de machiaj și impuritățile ca un magnet, tenul respiră din nou. 0% urme de produs și un ten curat, cu aspect mai sănătos și mai frumos.
Forum pareri Demachiant Nivea Micellair Skin Breathe Expert

Recomandată de make-up artiști, formula bifazică îmbogățită cu extract de ceai negru, complexul MicellAIR și ulei uscat curăță impuritățile, machiajul rezistent și mascara waterproof, protejându-ți genele și zona sensibilă a ochilor.

Compozitie NIVEA MICELLAIR EXPERT:  Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Isopropyl Palmitate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzethonium Chloride, Phenoxyethanol, CI 60725, CI 61565

Demachiantul MicellAIR indepărtează eficient machiajul rezistent la transfer și mascara waterproof, curăță eficient și delicat, si are grijă de zona sensibilă a ochilor și protejează genele

MicellAIR nu necesită clătire, nu lasă urme de machiaj sau un aspect uleios pe pleoape.

Modul de utilizare a demachiantului de ochi waterproof Nivea Micellair® Skin Breathe Expert este unu simplu si implica 3 pasi usori de urmat.

1. Pasul 1 - Agită bine înainte de folosire.

2.Pasul 2 - Aplică pe o dischetă demachiantă și apoi pe pleoapa închisă.

3.Pasul 3 - Menține discheta pe pleoapă câteva secunde, apoi îndepărtează machiajul ușor spre exterior.

In concluzie, suntem de parere ca demachiantul  Nivea Micellair® Skin Breathe Expert poate fi de un real ajutor celor care utilizeaza cu precadere  mascara waterproof.
MAI POTI CITI