HOTPOD YOGA Bucuresti pareri bune. Incearca Hotpod Yoga 7 zile la pretul de doar 60 lei.

Despre studiourile Hotpod Yoga pe forumurile parcurse parerile sunt in general pozitive si multi oameni cauta cele mai bune studiouri de Yoga din Bucuresti.

De aceea am tinut sa va spunem ca Hotpot Yoga, cea mai mare companie de yoga din Europa, s-a relansat la Bucuresti în weekend-ul 15-16 septembrie 2018.

Cu studiouri în peste 40 de orașe din lume, Hotpod Yoga promovează un stil de yoga accessibil tuturor și conceput pentru viața modernă, depărtându-se astfel de stereotipurile de pe instagram cu persoane slabe și extrem de flexibile care practică yoga în poziții care de care mai complicate.
pareri forum hotpod yoga bucuresti preturi abonamente

Clienții Hotpod Yoga sunt încurajați să adapteze practica yoga stilului lor de viață, fie că aceasta ii ajută să se elibereze de tensiunile acumulate după o zi în fața calculatorului sau le îmbunătățește elasticitatea corpului pentru a putea practica diverse sporturi precum alergatul, sau poate doar pentru cei care își doresc doar o oră de relaxare departe de agitația cotidiana.

Lansarea oficiala Hotpod Yoga Bucuresti a avut loc în 15-16 septembrie, când clasele au fost gratuite. Vor avea 7 clase.

Echipa a ramas în mare la fel, 5 instructori din echipa veche dar si 2 instructori noi.  

Din 17 septembrie, orice client poate încerca Hotpod Yoga pentru 7 zile nelimitate cu doar 60 lei. 

Apoi poate alege o sedinta la 50 lei sau unul din abonamentele Hotpod Yoga Bucuresti:

-  5 sedinte pentru 190 lei, 

- 10 sedinte pentru 350 lei 

- abonament nelimitat lunar pentru 290 lei. 

E bine de stiut ca cele de 5 si 10 sedinte nu au termen de expirare!   

Sistemul de rezervare HotPod Yoga Bucuresti este foarte simpu: online pe www.hotpodyoga.com sau prin aplicatia dedicata pentru mobil.
MAI POTI CITI