Unde vezi serialul Femeie in infruntarea destinului. Programul Antena 1 se modifica.

Fanii serialului turcesc "Femeie în înfruntarea destinului" vor avea o mare surpriza la finalul lunii august.

Odata cu trecerea la grila de programe de toamna, Antena 1 face o schimbare majora si muta serialul "Femeie în înfruntarea destinului" pe Happy Channel.

Asadar daca vreti sa vedeti in continuare cele mai noi episoade din "Femeie în înfruntarea destinului" atunci va trebui sa schimbati canalul din telecomanda pe TV Happy Channel.

Mai precis începând cu 27 august, veţi putea urmări la Happy Channel de luni până joi, de la 20.00, câte două episoade ale producţiei. 
rezumatul episoadelor femeie in infruntarea destinului

Tronsonul lăsat liber în una din aceste două zile, adică ziua de miercuri, va fi ocupat la Antena 1 de serialul românesc „Fructul oprit”, cel de-al doilea sezon urmând să aibă premiera miercuri, 29 august.

În Turcia, serialul „Femeie în înfruntarea destinului” („Kadin”) a avut 32 de episoade, ultimul fiind difuzat de postul Fox la începutul lui iunie. 

Serialul a fost produs de catre companiile MF YAPIM si MED YAPIM. MF YAPIM a fost fondata in anul 2012 de catre FARUK BAYLAN si FATIH AKSOY.

Despre FARUK BAYLAN va putem spune ca are in portofoliu peste 40 de ani de experienta in afaceri.

Compania infiintta MF YAPIM s-a specializat in producerea unor remake-uri dupa seriale coreene italiene si japoneze.

Si este prima companie din TURCIA care a produs un serial un remake dupa un serial coreean.

Actrita Özge Özpirinçci si-a început cariera în actorie în 2007, cu un rol în serialul „Kavak Yelleri”, iar pe micile ecrane ati mai vazut-o în „Dragoste cu împrumut” („Ask Yeniden”). 

Inainte sa joace în serialul de la (Antena 1) Happy Channel, care este, de altfel, cel mai recent proiect tv al ei, ea a aparut pe marile ecrane din Turcia, în 2017, într-un film de de dragoste, „Aci Tatli Eksi”, în care a facut pereche cu Bugra Gülsoy.