Pareri Parfum La vie est belle Lancome apa de parfum cu note floral pudrata. Persistenta buna.

Suntem de parere ca parfumul La vie est belle Lancôme isi impartaseste viziunea asupra frumusetii intr-o creatie exceptionala care descrie feminitatea si bucuria de trai.

Semnatura olfactiva unica a parfumului La vie est belle a fost creata de 3 dintre cei mai cunoscuti parfumieri francezi, care au ales sa creeze parfumul numai cu ingrediente pure, pretioase si de cea mai buna calitate.

La Vie Est Belle de la Lancôme este cu adevarat un parfum de poveste. 3 parfumieri au lucrat timp de 3 ani de zile la crearea lui, timp in care au obtinut nici mai mult nici mai putin de 5000 versiuni intermediare.

La vie est belle Lancome apa de parfum, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.
Parfum La vie est belle Lancome pareri forumuri

1. Sentiment Pozitiv - 2,50

2. Sentiment Negativ- 0,70

3. Sentiment Neutru - 1,80

Persistenta Parfum La vie est belle Lancome
  • Redusa - 5%
  • Slaba - 15%
  • Moderata - 30%
  • Persistenta - 35%
  • Foarte persistenta - 15%


Acordul principal al parfumului La Vie Est Belle de la Lancôme este irisul, imbratisat de iasomie si floare de portocal.

Parfumul are o compozitie contrastanta, floral pudrata la varf prin notele de magnolie si migdala, si calda la baza prin acordurile de praline, patchouli si tonka bean.

Ideea pe care o imbratiseaza apa de parfum La Vie Est Belle este frumusetea care rezida in lucrurile simple.

O viziuna serena asupra vietii, inspirata de puterea de a ne elibera de constrangeri si de a ne creiona propriul drum catre fericire.

8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de ingrijire si machiaj extraordinar inseamna pentru Lancôme 8 decenii de feminitate atemporala care se reinventeaza constant.

Pretul unei sticlute de Parfum La vie est belle Lancome 30ml este in parfumeriile Marionnaud de 234 lei.
MAI POTI CITI