Pareri Parfum Girl Of Now Shine Eau De Parfum ELIE SAAB. Note seducatoare orientale.

Sa ne facem o parere despre noul parfum Elie Saab, Girl Of Now Shine Eau De Parfum, un parfum  Oriental Floral de dama.

Girl of Now Shine este un parfum nou  care a fost lansat in anul 2018. Girl of Now Shine a fost creat de Sophie Labbe si Dominique Ropion.

Parfumul Girl Of Now Shine se deschide cu note delicioase de ananas si fistic prajit ce sunt acompaniate de floare de portocal si migdale.

Baza apei de parfum se inchide ca o atingere magica de aur pe pielea ta, cu notele seducatoare de vanilie, paciuli si stanjenel
Parfum Girl Of Now Shine Eau De Parfum forum pareri

Notele de varf sunt mandarina, Para, Ananas si Fistic gurmand.

Notele de mijloc ale parfumului Girl of Now Shine sunt migdale amare, floare de portocal, ylang-ylang si iasomie proaspata.

Flaconul parfumului Elie Saab Girl of Now Shine este auriu si in partea de sus este decorat cu o floare.

Designul sticlei pastreaza liniile primei editii. Parfumul Elie Saab Girl of Now Shine este disponibil la 30 ml, 50 ml si 90 ml.

Elie Saab este maestrul incontestabil al podoabelor de exceptie, remarcat prin creatii unice care pun in valoare femeia si ii subliniaza senzualitatea.

Inspirat de femei, acesta lucreaza minunat cu broderiile, drapajele somptuoase, cu o modernitate din alt timp. Elie Saab Le Parfum deschide portile universului fabulos al acestui creator de moda.

Apa de parfum Parfum Girl Of Now Shine 30 ml are pretul de aproximativ 247 lei in functie de parfumerie.
MAI POTI CITI