Impresii Restaurant CONACUL GAGAUZ din Bucuresti. Meniu gagauz cu sarma, ghezlemea.

Sa incercam sa ne facem o parere despre meniul nou deschisului restaurant Conacul Gagauz, o locatie speciala cu bucate traditionale, deschis de curand in Bucuresti pe strada Leon Voda 19, Bucuresti (telefon rezervari 0770 506 516).

Daca vreti sa incercati o aventura delicioasa in mai putin cunoscuta bucatarie gagauza, atunci impresia noastra este ca trebuie sa va luati inima in dinti si sa pasiti cu incredere pragul restaurantului traditional Conacul Gagauz.

Bucătăria națională găgăuză a evoluat de-a lungul secolelor și arată viața oamenilor din zona de stepă. Găgăuzii pregătesc mai mult de 100 de feluri de mâncare. Un meniu cu adevarat impresionant.

pareri meniu conacul gagauz bucuresti

Deci, care este originalitatea bucătăriei găgăuze? Mai presus de toate, alegerea anumitor produse, condimente și utilizarea tehnologiilor, caracteristice numai acestui popor. 

Gustați borș din carne de miel - este adorabil. Majoritatea gospodinelor găgăuze preferă să adăuge în mâncarea pasta de ardei roșu, ce dă bucatelor un gust deosebit. 

Pe masa de sărbătoare la găgăuzi se gasește: kaurma, bulgur, sarma, ghezlemea. Din gustări reci: ardei dulce, roșii, vinete, nuci și brânză. 

Din băuturi alcoolice pe masă are loc de onoare vin roșu și alb de casă. Cel mai adesea este servită ţuică de casă din gutui, prune și caise. 

La sfârșitul mesei la Restaurnatul Conacul Gagauz se servesc produse de patiserie - kaimaklî (plăcintă găgăuză).

impresii meniu restaurant conacul gagauz bucate deosebite traditionale

Care este parerea clientilor despre restaurantul Conacul Gagauz din Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.3
  2. Locatie - 8,1
  3. Curatenie - 8,4
  4. Confort - 8,2
  5. Facilitati - 8,2
  6. Personal - 8,1
  7. Raport calitate / pret - 8,2
  8. Securitate - 8.2
Principalele interese al consumatorilor legate de restaurantele cu meniuri traditionale din Bucuresti sunt legate in principal dupa frecventa: restaurant traditional romanesc Bucuresti, restaurante cu preparate traditionale din Transilvania, restaurante mancare traditionala Bucuresti.
MAI POTI CITI