Ce este Vesela Comestibila Biodegradabila. Ramada Plaza Bucharest a introdus farfuriile comestibile din tarate.

WIKI. Farfuriile comestibile sunt realizate din tarate de grau naturale si imita bine aspectul de vesela reala. 

Fiind foarte rezistente, farfuriile comestibile pot fi folosite si la cuptorul cu microunde iar din ele se pot manca atat alimente reci si alimente calde cat si solide sau lichide. 

Acest tip de farfurii care pot fi mancate reprezinta o alternativa extrem de sanatoasa pentru mediu si ar trebui sa fie luata in considerare de majoritatea hotelurilor si restaurantelor din lume.

Un alt mare avantaj este faptul ca in cazul in care nu vor fi consumate, farfuriile comestibile se biodegradeaza in 30 de zile, comparativ cu sase luni – produsele de unica folosinta din hartie – si chiar secole, in cazul plasticului.
farfurii comestibile vesela din tarate wiki ecologic

Cel mai important este că aceste vesela comestibila rezistă cu alimente calde și reci, în cuptorul cu microunde (până la 750 W) sau în cele clasice (până la 180 de grade Celsius), dar se și biodegradează în 30 de zile, comparativ cu șase luni – produsele de unică folosință din hârtie – și chiar secole, în cazul plasticului.

Pana la Vitality Wellness Club singurul restaurant din Romania care utiliza vesela comestibila era Burger Hose, un local care seveste burgeri si alte bunatati gastronomice în farfurii confectionate din tarate presate. 

Acum Burger Hose nu mai este singurul local din România care are vesela 100% biodegradabila si 100% comestibila.

Ramada Plaza Bucharest a decis sa introduca, in cadrul clubului de sanatate Vitality Wellness Club, farfurii biodegradabile, comestibile, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala ce vizeaza reducerea poluarii cu plastic.

Ramada Plaza Bucharest face parte din complexul Ramada Bucharest Convention Center.

Acest complex insumeaza 567 de camere, 3 restaurante, 3 baruri, un business lounge, 20 de sali de evenimente, peste 500 locuri de parcare, un salon de frumusete, un Gift Shop.

In cadrul complexului Ramada Bucharest Convention Center, se afla si clubul Vitality Wellness Club, de peste 3500 mp, cu o impresionanta zona de SPA:
  • piscina interioara semi-olimpica, 
  • sauna uscata, 
  • sauna umeda, 
  • frigidarium, 
  • zona de fitness de peste 700 mp, incluzand zona de greutati libere, 
  • zona de echipamente cardio, 
  • studio de aerobic & spinning,
  • piscina exterioara si Jacuzzi pentru orice anotimp, 
  • 6 terenuri de tenis si 2 de fotbal.
MAI POTI CITI