WIKI AVA MAX cantareata VEDETA spune lucruri doar MY WAY . Intrare in liga mare a muzicii americane.

Fiica unor imigranti albanezi a dat lovitura in muzica internationala. Este considerata  revelatia muzicala a AMERICII.

Frumusica se numeste AVA MAX. Modul in care si-a taiat parul a lansat un brand AVA MAX CUT. Ea spune ca aceasta tunsoare copiata de fetele  din lumea intreaga o reprezinta.

Intr-o parte parul lung in cealalta parul taiat scurt sunt cele doua fatete ale personalitatii ei.

In august 2017 AVA MAX isi facea debutul cu melodia ce a devenit hit "CLAP YOUR HANDS". O colaborare cu DJ-ul LE YOUTH si a venit... WOW.

biografie wiki ava max

Melodia a  ajuns la 1.5 milioane de vizualizari. AVA a stiut ca este facuta pentru scena. Talentul l-a mostenit de la mama sa o fosta cantareata de opera.

Faima are un pret dar AVA a stiut ca succesul nu este deloc usor. "Sa stii ce vrei de la inceput este o binecuvantare dar si un blestem. Vezi cat de dificil este sa  ajungi sa te faci remarcat in industria muzicala".

Si pentru ca la inceputuri ea asculta de toata lumea cerea sfaturi si se gandea la tot cum sa faca sa fie bine si sa nu supere pe nimeni acum a trecut la alt nivel.

Despre ce este vorba ? AVA prin single-ul acesta nebun lansat de curand si in Romania spune lumii ca vrea sa faca totul in felul ei adica "MY WAY".

Ava a marturisit ca de multe ori era nevoita sa munceasca de doua ori mai mult ca altii pentru a demonstra de ceea ce este in stare.

Tocmai de aceea single-ul MY WAY" este  foarte important pentru blondina e ca o declaratie de independenta.

Extrem de matura pentru o fata de varsta ei AVA spune ca si-a pregatit temeinic fiecare pas. S-a nascut in WISCONSIN dar copilaria si-a petrecut-o in VIRGINIA.

Acum s-a stabilit in LOS ANGELES. Lucreaza cu un celebru producator CIRKUT si a semnat cu  casa de productie ATLANTIC RECORDS.

Asta spune  mult despre talentul  AVEI MAX. Are o voce aparte, atitudine si  in plus si compune.

AVA MAX e in LIGA MARE a muzicii americane de vreme ce  e colega la casa de productie ATLANTIC RECORD cu cei mai renumiti cantereti .Asculta AVA MAX - My Way

De la BRUNO MARS, ED SHEERAN, CHARLIE PUTH, JAMES BLUNT, DAVID GUETTA, RITA ORA, WIZ KHALIFA.

Cea mai recenta melodie a AVEI MAX este o colaborare cu LOWRY si se numeste "IN MY ARMS".

PERSONALITATE, AMBITIE, CURAJ, ATITUDINE la care adaugam TALENTUL.

Motive sufieciente pentru care tanara AVA MAX a devenit o revelatie a muzicii americane.

Fata aceasta este ca un TZUNAMI. O vom urmari pe mai departe dar a dovedit ca are stofa de STAR.
MAI POTI CITI