Regulament ULTIMUL TRIB, reguli de la eliminarile de inceput pana in faza finala.

Antena 1 a dat drumul la inscrierile la show-ul ULTIMUL TRIB, emisiune concurs de tipul EXATLON.

Sa vedem asadar care este regulamentul „Ultimul Trib” un show adaptat de cei la A1 după celebrul format „Nomads”. 

Conform regulamentului, 3 echipe – una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți – vor fi trimise în Madagascar (Mazare stie?), unde vor fi supuse unor experiențe extreme, care le vor pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

ultimul trib regulament eliminari faza finala

În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, regulile concursului impuna ca fiecare echipă de la Ultimul Trib să își dovedească atat cat poate puterea de rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă. 

În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru „Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție. 

În faza finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni câștigătorul acestui reality show de aventură și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro!

Asadar un regulament simplu, apropiat de regulamentul de la Exatlon si care ne arata ca ULTIMUL TRIB are potentialul de a capta atentia telespectatorilor Antena 1 si a iubitorilor de astfel de emisiuni concurs.