Pareri ROCHII de Ocazie potrivite pentru Seara si pentru Zi.

Sa ne facem o parere cat de cat obiectiva despre ce rochii de ocazie sunt mai potrivite atat pentru seara cat si pentru zi.

Incepem prin a vedea care rochie este mai potrivită pentru un eveniment de seară.

În cazul in care evenemimentul respectiv este unul din categoria celor formale, rămân în tendințe, desigur, dresscode-urile White sau Black Tie.

Doamnele si domnisoarele care doresc să iasă din zona de confort și să impresioneze prin ceva deosebit au ocazia să facă asta cu ajutorul unei rochii de ocazii confecționantă dominant din tulle sau dantelă. 
pareri rochii de seara din tulle recomandari

Referitor la lungime, aceasta rămâne la alegerea fiecarei persoane. Raportarea la înălțimea proprie constituie însă în această privință un punct de plecare pe care nu trebuie sa il ignoram.

Indiferent că este vorba despre un bal caritabil, o petrecere cocktail sau una de nuntă, aceste materiale de rochie fac senzație și se mențin în trenduri. 

Tulle-ul este fără îndoială un material festiv, deosebit de feminin, o amprentă a modernității transpusă cu eleganță în aceste piese de vestimentație exclusiv feminine. 

Dantela în schimb constituie soluția pentru a impune o notă de mister, asigurând oricărei apariții un plus de prețiozitate, iar purtătoarei mai multă încredere în propria persoană, chiar dacă este vorba despre o fire mai timidă.

Pentru unele evenimente au devenit o opțiune de top rochiile sexy, respectiv cele lungi, cu crăpătură pe picior. Alături de o pereche de pantofi cu tocuri, aceast tip de rochie de ocazie face senzație în rândul invitațiilor prezenți la eveniment.

Acum sa ne facem o impresie si despre ce rochii sunt mai potrivite pentru ocaziile de zi

În tendințele de sezon intră rochiile cu volane, acestea reprezentând pentru cele mai multe elemente de noutate. 

Mai discrete sau dominante, volanele reușesc să ofere un aer de feminintate, dar totodată unul tineresc purtătoarei acestui tip de rochie.

Cu atât mai interesante sunt ținutele de ocazie cu detalii florale. Sunt populare și cele rochiile de ocazie simple, respectiv care au detalii discrete de dantelă sau alte elemente decorative de senzație. 

Important este ca alegerea să bifeze și preferințele proprii, respectiv să ofere acel confort necesar pentru o stare de spirit bună. 
opinii rochii de ocazie pentru zi cu aplicatii florale

Modelele de rochii de ocazii cu model geometric aduc de asemenea un aer inegalabil în rândul acestei linii de haine.

Aceste modele de rochii se doresc a fi de lungime medie cel mult. O rochie lungă nu ar face decât să încarce inestetic si sa irite privirea. 

Un model scurt de rochie în schimb subliniează senzualitatea feminină și reprezintă o alegere deosebită pentru cele cu picioare frumoase, lungi.

Dar și persoanele minione pot avea în vedere astfel de rochii, atât timp cât optează pentru o pereche de pantofi cu un toc generos.
MAI POTI CITI