Pareri Grunlander Branza cu suflet verde de la Hochland.

Cu un ambalaj dedicat pentru piața din România, integrat sub brandul Hochland, Grünländer aduce promisiunea de „Brânza cu suflet verde”

Având la bază o rețetă unică de brânză maturată, care folosește ingrediente naturale, fără arome sau conservanți și fără OMG (organisme modificate genetic), parerile consumatorilor sunt pozitive si exprima multumirea fata de un produs sanatos ideal pentru consumul zilnic.

Produsele Grünländer sunt obținute din lapte colectat de la vaci care consumă hrană fără organisme modificate genetic. 

Pareri Forum Grunlander Branza cu suflet verde

Asadar, toate produsele noului brand dețin certificarea VLOG Standard, care atestă faptul că în procesul de producție al acestora nu există organisme modificate genetic.

Noul brand Hochland intră pe piață cu un portofoliu complet, format dintr-o varietate de sortimente și opțiuni de consum: Gust Delicat, Gust Intens, Light și Cremos – disponibile în cinci tipuri de împachetare. 

Portofoliul cuprinde produsul în formă de felii standard, dar și într-o formă de feliere inovatoare, care induce o percepție a gustului la un nivel superior - Felii Extrafine. 

Acest tip de feliere este un trend internațional de ultimă oră, diferențiind produsul pe piața locală și adăugându-i o finețe superioară și un plus de rafinament. 

Produsul poate fi, de asemenea, găsit la vitrina asistată.

O propunere aparte o reprezinta și platoul cu brânzeturi Grünländer – Selecție de Gusturi – care le oferă consumatorilor posibilitatea de a descoperi trei tipuri de brânzeturi într-un singur ambalaj.

Grünländer este disponibil în magazinele din comerțul modern din România începând cu iulie 2018.

Produsele Hochland sunt bine apreciate in Romania. 

Dovada sta interesul deosebit manifestat de catre consumatori fata de Hochland light, branza telemea Hochland, Hochland branza topita, telemea Hochland branza romaneasca etc.
MAI POTI CITI