Biografia Roxana Dumitru, CV-ul de Top al unui expert make-up artist si trainer dermopigmentist.

Sa vedem care este biografia profesionala a Roxanei Dumitru, antreprenor, expert make-up artist, trainer dermopigmentist si expert design sprancene.

Conform CV-ului, specializarile Roxanei Dumitru: sunt machiajul de infrumusetare (bridal & beauty) si remodelarea sprancenelor in care are o vasta experienta de peste 19 ani.

 Roxana Dumitru este Unic Reprezentant, Trainer și Distribuitor Diamant Blading în România, Top Trainer Start Academy, Trainer oficial NPM România, Owner si fondator ,,Salvează Feminitatea”, Associate Partner al salonului Le Boudoir – Boutique de Beauté, Partner BeautyX Herăstrău și Owner si fondator Eyelash Market.

Roxana Dumitru a pasit in domeniul frumusetii faciale la 17 ani, cand a devenit ucenica unei foarte cunoscute si pricepute cosmeticiene de la acea vreme.
roxana dumitru cv biografic make up artist de top


La 18 ani a urmat cursurile unei scoli acreditate si si-a luat certificatul de calificare in cosmetica. Asa a inceput drumul Roxanei in beauty.

Dupa 7 ani in care a aprofundat tainele cosmeticii faciale, a pensatului, si a epilatului, Roxana Dumitru a decis ca vocatia ei este alta.

A facut scoala de machiaj, si dupa 1 an de curs intensiv si-a luat certificatul de calificare in meseria de machior. 

Au urmat incercari, teste, experimente, am invatat mult, am exersat, si am reusit.

Roxana se considera unul dintre cei mai buni tehnicieni dermopigmentisti din Romania in materie de sprancene, si este mandra ca poate face fericite un numar foarte mare de doamne si domni prin serviciile ei de infrumusetare.

La momentul actual, la capitolul dermopigmentare, Roxana Dumitru este unic reprezentant si trainer in Romania pentru tehnica Diamant Blading, este trainer oficial pentru un important brand international, NPM Romania, si top trainer in cadrul unei academii de prestigiu international, Start Academy.

Ce putem spune despre un astfle de CV? Felicitari!!!

Si sa incheiem cu un mic sfat de la Roxana Dumitru despre volumul genelor.

Volumul genelor poate scoate mult mai bine ochii in evidenta. 

Astfel, orice femeie care apeleaza la serviciile unui makeup artist bun, se poate bucura de o privire seducatoare realizata in stil: 2D, 3D sau Russian.
MAI POTI CITI