Pareri Restaurant Agape Cuisine. meniu italienesc pe Calea Floreasca.

Restaurantul AGAPE CUISINE din Bucuresti a aparut din dorinta de a crea un concept care îmbina mai multe laturi artistice.

Parerea celor care au fost oaspetii restaurantului AGAPE CUISINE e ca acesta este o fuziune între arta culinara, cea a designului si arta muzicii.

Conceptul Agape este despre sensibilitate si pasiune, despre cum sa daruiesti  momente si amintiri frumoase.

Analizand impresiile oaspetilor de pe diverse forumuri si grupuri de discutii, evaluarea restaurantului Agape Cuisine ar fi aceasta: 

Mancare: 4,5 din 5
Ambianta: 4,6 din 5
Serviciu: 4,6 din 5
pareri forum restaurant agape cuisine calea floreasca

Designul este și el de apreciat și desprins din zona occidentală a Europei, fiind unul clasic, simplu dar elegant și relaxant, cu umbrele negre pe terasă, o bucătărie deschisă împreună cu o vitrină generoasă cu cărnuri, pește și mezeluri, un bar de gin-uri și un ‘living room’ la etaj.

Fie că ești în căutarea unui prânz rapid fie că îți dorești să ieși pe îndelete la cină cu familia sau prietenii, restaurantul bucurestean Agape Cuisine te poate găzdui cu brio.

Meniul este unul italienesc customizat la preferințele locale, fiecare preparat putând fi adaptat chiar și la preferințele clientului.

Există o bază de lucru, carnea sau paștele să spunem, la care se pot adăuga ingrediente și găti împreună în stilul dorit de către client. 

Spre exemplu, puteți alege tipul de pastă, să spunem tagliatelle, să le adăugați sosul preferat, să spunem pesto de busuioc și adăuga proteina favorită, sa spunem creveți, și pastele sunt gata ! 

Sau, dacă în meniu caracatița este gătită în anumit fel, iar dumneavoastră vă place gătită în mod sicilian să spunem, puteți cere bucătarului și veți primi felul de mâncare dorit.

impresii meniu restaurant agape cuisine bucuresti

Din meniu, vă recomandăm bruschetele cu fructe de mare, parmigiana cu roșii și vânătă, caracatiță pe pat de cartof copt-prăjit capere măsiline și rosii cherry, linte neagră Beluga cu fructe de mare sau pastele cu fistic și creveți.

Iar dacă sunteți amatori de petreceri de socializare, cocktails, brunch meniu și good vibe, urmăriți petrecerile de sâmbătă după amiază ce încep undeva după ora 16:00 și se termină spre miezul nopții. \

Ca si impresie finala, putem spune ca restaurantul Agape Cuisine reprezinta un mix între modern si vintage, atât ca design cât si ca bucatarie. 
MAI POTI CITI