Pareri EPILARE definitiva cu dioda LASER la RED SALON Bucuresti.

Sa incercam sa ne facem o parere despre oferta RED SALON Bucuresti: Epilarea definitiva cu laser, o procedura sigura si nu prezinta efecte secundare cancerigene.

Epilarea definitiva este un procedeu cosmetic ce implica distrugerea radacinilor firelor de par, fara a afecta insa pielea in niciun fel.

Sistemul de epilare definitiva de la Red Salon este o metoda sigura si eficienta de indepartare a parului nedorit, are o actiune rapida si ofera un confort total utilizatorului.

Aparatele de epilare definitiva cu laser te scapa garantat de grija parului nedorit! Tratamentul de epilare definitiva este o procedura non-invaziva, dovedita clinic, care isi mentine rezultatele pe termen indelungat.
pareri red salon bucuresti epilare definitiva cu laser

Uitati asadar de ceara fierbinte, de aparatele de ras si mai ales, uitati de neplacutele iritatii, de foliculita, de senzatiile de usturime, folosind o metoda moderna si practica - epilare definitiva cu laser!

RED SALON din B-dul Alexandru Obregia nr. 7A, Bucuresti va pune la dispozitie, începând cu luna iunie 2018 unul dintre cele mai performante aparate de acest tip.

RED SALON este unul dintre putinele saloane de cosmetica si înfrumusetare din Bucuresti dotat cu aparatura profesionala pentru epilare definitiva cu laser de ultima generatie.

Tot mai multe femei apelează la noua tehnologie de epilare definitivă cu laser, prin prisma incontestabilelor avantaje pe care le oferă:
  • Firele nedorite de păr dispar în proporție de peste 90%;
  • Durata unei ședințe este foarte mic, de aproximativ 3 minute pentru o zonă redusă (axilă sau mustață), de aproximativ 10 minute pentru zona inghinală și de maxim jumătate de oră pentru picior, iar ședințele se fac o dată la 3-4 săptămâni;
  • Pentru rezultate optime, tratamentul se efectuează în minim 6 ședințe, iar întreținerea se face o singură dată pe an;
  • Ședințele nu sunt dureroase, iar tratamentul este complet neinvaziv pentru organism;
  • În urma acestui tratament de epilare definitivă cu laserul, se elimină riscul de apariție a foliculitei.
In concluzie, suntem de parere ca Red Salon Bucuresti poate fi o alegere buna, daca vreti sa scapati de parul nedorit cu ajutorul epilarii definitive cu laser!

Laserul fiind dotat cu o tehnologie performanta de racire, care protejeaza pielea, se obtine în acest fel un tratament 100% sigur, nedureros si cu un grad sporit de confort.
MAI POTI CITI