Oferte Grand Hotel du Boulevard cazare de lux sub brandul Corinthia Hotels.

Ca sa va faceti o impresia despre ce va oferi Grand Hotel du Boulevard Bucuresti trebuie sa aflati ca lantul hotelier Corinthia isi va extinde portofoliul de hoteluri de cinci stele prin inaugurarea unei noi cladiri de lux, in Bucuresti.

Situat in centrul capitalei, fostul Grand Hotel du Boulevard isi va deschide din nou portile, sub brandul Corinthia, pe 1 decembrie 2019, de Ziua Nationala a Romaniei.

Grand Hotel du Boulevard și-a deschis pentru prima dată ușile către public în anul 1873, sub numele de Hotel Herdan, care se va schimba în 1877 în Grand Hotel du Boulevard.

Monumentala clădire a Grand Hotel du Boulevard, aflată vis-a-vis de Cercul Militar, a fost construită la jumatatea secolului XIX, pe terenul marelui nobil Vintilă Corbeanu, și a fost mai târziu cumpărată de către Jacques Herdan, proprietarul fabricii de pâine de pe șoseaua Orhideelor.

Impresii cazare  grand hotel du Boulevard Corinthia Hotels

Regimul politic instaurat după război a naționalizat hotelul, la parterul acestuia deschizându-se Librăria Academiei, acolo unde fusese celebra Librărie Alcalay.

Timp de decenii, Grand Hotel du Boulvard a fost nu numai un edificiu emblematic al Bucureștilor, ci și un etalon de civilizație și eleganță arhitecturala. 

Acesta este capitalul de prestigiu pe care actuala restaurare și-a propus să-l resusciteze, la parametrii actuali de calitate, confort și eficiență.

Corinthia Grand Hotel du Boulevard Bucuresti va pune la dispozitia clientilor 50 de camere si apartamente, o oferta gastronomica rafinata, un salon de receptii, sali elegante pentru intalniri si facilitati de lux.

Grupul Corinthia reprezintă un ansamblu de hoteluri de lux de cinci stele, înfiinţat de familia malteză Pisani în 1962.

Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, operând ca societate comercială sub denumirea de International Hotel Investments plc.

Corinthia Hotels mai are hoteluri în Budapesta, Londra, Praga, Sankt Petersburg, Lisabona, Malta, Libia, Italia, Tunisia, Egipt și Sudan.