Gabriel Garko Biografia actorului din „Onoare și respect”. Scurt Rezumat.

WIKI. Pe Gabriel Garko il puteti vedea la TVR 2 in serialul italian. „L’onore e il rispetto” / „Onoare si respect” (2006-2009).

Din biografia sa profesionala aflam ca Gabriel Garko s-a nascut la Torino pe 12 iulie 1972, si a locuit in Settimo Torinese.

Numele adevarat a lui Garko este Dario Oliviero, Gabriel Garko fiind derivat din numele mamei de origine greceasca.

Despre mama sa si despre originile sale siciliene s-a vorbit si scris foarte mult. Avand inaltimea de 1,90 m, brunet cu ochii verzi, Gabriel Garko a castigat o editie a "Mister Italia", fiind declarat cel mai frumos barbat din Italia.
biografia gabriel garko wiki de actor italian de succes

La inceputul carierei Gabriel Garko a fost model, vorbeste italiana, franceza si engleza. Practica culturism, inot, ski si calarie. Este suporter "Juventus".

Ca si cancan picant, va spunem ca Gabriel Garko a pozat nud pentru un calendar in 2002 pentru revista italiana MAX.

In plan sentimental Gabriel Garko a avut o relatie cu actrita Eva Grimaldi. Gabriel Garko, posesorul unui fizic musculos si a unor ochi care hipnotizeaza este printre cei mai sexy actori ai micului ecran, datoreaza renumele unui potop de roluri precum si unui calendar care a facut din el un fenomen mai ales in Italia.Este foarte iubit de adolescenti si chiar de gay.

Chiar daca a debutat, ca actor, in anii 90, notorietatea si succesul lui Gabriel Garko au venit mult mai tarziu. Garko a inceput sa fie apreciat cu adevarat in 2006, cand a avut un rol principal in serialul tv L'onore e il rispetto (Onoare si respect), unde interpreteaza un sef mafiot, Tonio Fortebracci.

Gabriel Garko a debutat in telenovele in 1995, primul film fiind O femeie pe fuga (1996). Lord of the City (1996), Black Angel (1998), Snake Bite (1999)si Villa Ada (2000), miniseria Trei stele (1999) si Eyes Poison Green (2001) sunt doar câteva din multele roluri pentru micul ecan, în care actorul este o prezenta fascinanta.

Dintre filmele cinematografice a lui Garko amintim: Paparazzi (1998), Le fate ignoranti (2001), Senso 45 (2002), Callas Forever (2002), Una moglie bellissima (2007), Aspettando il sole (2008).

REZUMAT ONOARE SI RESPECT

Serialul italian spune povestea familiei Fortebracci, care, în anul 1956, pleacă din Sicilia şi se mută în Nord, sperând să le poată oferi o altă viaţă celor doi băieţi, Tonio şi Santi.

Tonio este un tânăr inteligent şi impetuos, ale cărui acţiuni îl vor duce într-o direcţie greşită, printre capii mafiei, în perioada în care cele mai proeminente figuri ale acesteia erau Don Rosario şi Don Calogero. 


Melodia de inceput Onoare si Respect

Santi, în schimb, opusul fratelui său, este timid şi introvertit şi o va lua pe drumul legii , încercând sa combată criminalitatea prin justiţie.

Serialul italian „Onoare si respect”, regizat de Salvatore Samperi, Luigi Parisi si Alessio Inturri, poate putea fi urmarit la TVR 2 de luni pâna joi, de la ora 22.10.