VOLVO XC60 pareri pozitive ale consumatorilor care apreciaza performanta si eficienta.

Noul SUV3 Volvo XC60 a primit titlul ”World Car of the Year 2018” în cadrul New York Auto Show prilej cu care am vrut sa vedem care este impresia consumatorilor despre intresantul Volvo XC60.

Analizand peste 5000 de mesaje si comentarii de pe retelele de socializare si forumurile auto emotia principala care reiese este cea de SATISFACTIE, de multumire, urmata apoi de SURPRIZA si o doza relativ mica de teama.

Iata si cateva exemple de reactii privind noul VOLVO XC60

1) Emotie: Satisfactie
Continut: We are proud to announce the #Volvo #XC60 is the 2018 World Car Of The Year ?? #WCOTY #NYIAS (photo:@volvocars) 

2) Emotie: Satisfactie
Continut: Volvo XC60 wins 2018 world car of the year. BMW M5, RR Velar awarded for performance design.
VOLVO XC60 pareri forumuri auto

3) Emotie: Satisfactie
Continut: The XC60 beat out the Mazda CX-5 and Range Rover Velar at the New York International Auto Show. 

Trebuie sa mentionam ca Premiul ”World Car of the Year” este castigat pentru prima oara de catre un automobil al constructorului Volvo, ceea ce face ca aceasta nominalizare sa fie si mai importanta.

Trecand acum de la emotiile parerilor consumatorilor la specificatii si caracteristici tehnice, va spune ca XC60 este disponibil cu motorizare diesel sau pe benzina si cu motorizarea T8 Twin Engine plug-in hybrid cu motor pe benzina la topul gamei de motorizari, ce poate genera 407CP si acceleratie de la 0-100 km în doar 5,3 secunde.

Noul Volvo XC60 vine echipat cu motorizarea T8 Twin Engine, un hibrid plug-in care iti ofera performanta, eficienta si nivel scazut de emisii, totul fara compromis. Aceasta este abordarea inteligenta a puterii pentru Volvo Cars.

Noul Volvo XC60 combina eleganta cu puterea. O capota lunga, arcurile puternice ale rotilor si consolele scurte creeaza un sentiment de putere rafinata.

Asta in timp ce Farurile LED distincte în forma de T definesc Volvo XC60 si îi ofera o identitate puternica. Faza lunga activa iti aduce mereu cea mai buna vizibilitate, fara sa-i orbesti pe participanti la trafic.

Pentru noul XC60, masina cu cele mai bune performante obtinute la testele Euro NCAP în 2017, sistemul Autonomous Emergency Braking al Volvo City Safety a fost îmbunatatit cu suport la virare pentru momentele în care doar frânarea automata nu poate ajuta la evitarea unei posibile coliziuni.

Realizat la interior din materiale naturale de lux, Volvo XC60 este simbolul design-ului scandinav modern.

Lemnul adevarat, metalul autentic si detaliile frumoase se combina pentru a transforma fiecare calatorie într-o ocazie speciala.

Poti asculta muzica preferată așa cum artistul și-a propus să o auzi cu sistemul audio Bowers & Wilkins care ofera un sunet de-o claritate excepțională.

Mai mult chiar poti controla modelul Volvo XC60 de pe telefonul tău cu Volvo On Call, oriunde ai fi în lume. Verifici nivelul de carburant, blochezi și deblochezi mașina ta și pre-încălzești sau răcești habitaclul.

Producatorii spun ca acesta e modul simplu de a rămâne în control asupra masinii, insa desigur nu amintesc nimic despre cat de sigur este sistemul in fata unor atacuri rauvoitoare.
MAI POTI CITI