Pareri recenzii Ghidul SuperFemeii de Jaime Kulaga, o carte motivationala pentru o viata implinita!

Sa ne facem o parere despre "Ghidul Superfemeii " o carte motivationala aparuta la editura Niculescu care incearca sa ne invete cum sa identificam rolurile principale ale vietii noastre si sa le prioritizam.

Mai mult chiar, Ghidul Superfemeii de Jaime Kulaga doreste sa ne invete sa spunem  "nu" si sa avem grija de tine noi fara sa ne simtim vinovate, sa stabilim scopuri inteligente, sa cerem ajutor si sa luam decizii importante, dar si sa reinterpretam trecutul pentru a ne fi de folos in prezent (VERIFICA PRETUL AICI!).

Lucrarea de debut a dr. Jaime Kulaga, "Ghidul SuperFemeii" este un ghid practic si optimist pentru gasirea echilibrului si a implinirii.

Este conceput cu mult profesionalism, pentru a ajuta femeile ocupate sa ramana concentrate asupra obiectivelor lor, dar resimtind mai putin stres.

Asa cum ne explica dr. Kulaga, echilibrul in viata nu inseamna sa inveti cum sa jonglezi cu mai multe sarcini simultan, ci sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat importante.


Ghidul SuperFemeii de Jaime Kulaga imbina relatarea unor exemple indezirabile pentru o viata echilibrata.

Iata cum stau lucrurile cu Verificarea realitatii conform Ghidului Superfemeii: femeile si barbatii deopotriva pot, in mod normal, sa gestioneze aproximativ cinci roluri.

Analizeaza cu atentie lista rolurilor tale, evalueaza-le si alege-le pe primele cinci cele mai importante pentru tine si pentru implinirea ta. 

Sa spunem ca aceste cinci roluri primordiale identificate sunt: tu insati, mama, sotie, sursa de afectiune si angajat. 

Daca te concentrezi asupra acestor zone, nu numai ca te vei simti mult mai bine pe plan personal, dar oamenii care sunt si ei implicati in aceleasi arii ale vietii tale iti vor oferi mai mult respect si mai multa Intelegere in momentul in care iti vei cauta implinirea personala.

Vei avea nevoie de acest sprijin in calatoria catre superimplinire.
Avand informatii si exercitii practice, relevante, aceasta carte de psihologie motivationala iti arata cum sa te eliberezi de sarcinile care trebuie indeplinite, pentru a trai o viata implinita. O recomandam cu incredere!

Rezumand, din Ghidul SuperFemeii de Jaime Kulaga, vei afla cum sa:
  • înveti sa spui „nu" si sa ai grija de tine fara a te simti vinovata;
  • stabilesti scopuri inteligente, sa ceri ajutor si sa iei decizii importante;
  • reinterpretezi trecutul pentru a-ti fi de folos în prezent.
  • identifici rolurile principale ale vietii tale si sa le prioritizezi;