CanCan-ul Zilei: Elena Udrea a PIERDUT unul dintre gemeni!

Toata presa mondena a inceput sa intre in fibrilatie la stirea ca: Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni! 

De la SpyNews la Cancan, de la Libertatea la WowBiz cu totii au inceput sa "arunce" cu titluri care de care mai "traznite".

Dar de unde si unde a aparut stirea ca Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni si se afla internata in spital?

Ei bine, totul vine de la avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu. Avocatul Elenei Udrea a depus în data de 28 martie 2018  mai multe înscrisuri medicale la ÎCCJ prin care a aratat ca Elena Udrea se afla în Costa Rica în perioada de odihna totala, dupa ce medicul i-a recomandat sa nu faca eforturi pentru a nu îsi pune în pericol si celalalt fat.
wiki trist gravida elena udrea a pierdut sarcina

Veronel Radulescu a explicat ca documentatia medicala depusa la completul de cinci judecatori de la ICCJ, care dezbate apelurile din dosarul „Gala Bute”, ar atesta ca Elena Udrea ar fi pierdut unul dintre gemeni.

El spune ca într-un document se arata ca sarcina era gemelara, respectiv ca Elena Udrea avea gemeni, si ca un alt document, recent, ar arata ca sarcina acesteia este acum singulara, ceea ce denota cu claritate ca ea a pierdut unul dintre gemeni.

Astfel, medicii din Costa Rica ce au semnat aceste concluzii ar fi stabilit ca Elena Udrea sa intre în „rapaus absolut” pe o perioada de 22 de zile, începând cu data de 13 martie.

Aceasta explicatie a fost oferita de avocat si în fata judecatorilor, miercuri, când aparatorul a cerut amânarea judecarii apelulului în cazul clientei sale pe motive medicale.

Insa completul de cinci judecatori nu a fost convins, si a respins dupa deliberare solicitarea avocatului Elenei Udrea.

Desi pe perioada sarcinii fosta blonda de la Cotroceni s-a confruntat cu perioade de greturi, precum majoritatea femeilor însarcinate, Elena Udrea a declarat în repetate rânduri ca sarcina sa evolueaza bine si nu sunt riscuri majore. „Sarcina evolueaza bine, este gemelara, deci sunt doi baieti. Eu sunt între doua proceduri medicale, pe care le fac la Atena...", declara Udrea nu cu mult timp in urma.

Problemele aceste i se intampla Elenei Udrea in timp ce Dorin Cocos (fostul ei sot) a devenit tata, din nou, în urma cu putin timp. Raluca Miu, iubita fostului sot al Elenei Udrea, a nascut un baietel.

Dorin  Cocos a devenit tata, din nou, la vârsta de 56 de ani. Acesta si iubita sa traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cocos si Raluca Miu sunt împreuna de mai bine de un an si jumatate, iar totul merge cât se poate de bine în relatie.

UPDATE! Iata si ultima reactie a Eleni Udrea la cele dezvaluite de avocatul sau:" Ma simt bine acum, sarcina evolueaza normal dupa momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simtit foarte bine la început si cred ca am exagerat cu efortul, ignorând recomandarile medicilor..."