Biografie CRISTI ENACHE de la Directia 5 la iubiri de cancan.

Chiar daca biografia profesionala a lui Cristi Enache este una publica , in ceea ce priveste viata sa privata, Cristi Enache ramâne un persoanaj discret, un subiect dezbatut cu interes si de admiratoarele sale.

Conform wiki-ului oficial solistul trupei Directia 5, Cristi Enache s-a nascut pe 26 martie 1976 (Zodia Berbec) la Bucuresti si a început sa cânte înca din adolescenta.

Pe scena a urcat pentru prima data in 1993, la Sibiu, alaturi de formatia de liceu cu care canta la acea vreme.

A intrat în trupa in 22 iunie 1998, indeplinandu-si astfel visul sau pe care il avea de cand a ascultat pentru prima oara Directia 5.

In trupa Directia 5 a intrat pe 22 iunie 1998. Cristi Enache a visat sa cante alaturi de formatie de prima data cand a ascultat aceasta trupa.
cristi enache biografie solist directia 5

Cristi Enache a lansat primul sau album alaturi de trupa in 1999, intitulat “Superstar-muzica de dans pentru doamne si domnisoare”.

Un an mai tarziu apare al doilea album al formatiei in noua componenta, iar cu melodia “Daca ai sti” a obtinut locul III la Festivalul Mamaia, sectiunea Rock.

In 2001 castiga impreuna cu trupa premiul pentru cel mai bun album rock la Premiile Industriei Muzicale Romanesti, iar in vara aceluiasi ani obtin locul II

La sectiunea slagare a Festivalului Mamaia, cu piesa “Am nevoie de tine”.

A sustinut impreuna cu formatia Directia 5 numeroase concerte ai turnee in mai multe tari printre care: Ungaria, Statele Unite ale Americii.

De atunci, Cristi Enache a crescut frumos, iar acum cânta ceea ce simte si simte ceea ce traieste.

Se considera un microbist convins si este suporter neconditionat al echipei nationale a Romaniei.

Pe langa faptul ca este foarte talentat, este si charismatic, reusind sa cucereasca inimile multor femei din show-bizz-ul romanesc.

Ca si parte de cancan a biografie lui Cristi Enache putem vorbi despre povestea de dragoaste pe care acesta a trait-o alaturi de Roxana Moga.Roxana Moga  lucreaza în domeniul sportului de trei ani, este instructor international de kangoo jumps si tine ­cursuri la Body Art Wellness Club din Rin Grand Hotel.

Roxana l-a cunoscut pe Cristi cand lucra ca reporter la MTV. In acea perioada, liderul trupei Directia 5, Marian Ionescu nu era foarte incantat de relatia celor doi, motivand ca Roxana ar avea o influenta nefasta asupra lui Cristi Enache.

S-a scris la momentul respectiv (toamna anului 2013) ca artistul Cristi Enache, si-a parasit iubita chiar inainte de nunta! Insa desigur adevarul il stiu doar cei doi!
MAI POTI CITI