CASTIGA 1 Set 4 anvelope Michelin la alegere la tombola eMAG. Premii garantate!

Vesti bune! Concursul se desfasoara exclusiv in mediul online, pe www.emag.ro, m.emag.ro sau folosind aplicatia eMAG pentru toate achizitiile de anvelope Michelin, vandute de eMAG, aflate in lista de mai jos (VEZI PRETURILE SI OFERTELE).

La concursul eMAG participa si produsele resigilate din categoria anvelopelor Michelin. 

Si ca toata lumea sa poata sa castige, concursul „Fii în pole-position cu Michelin!” incepe la data de 15 februarie 2018 si se va desfasura pana la data de 15 martie 2018, inclusiv! 

Pentru a participa la aceast concurs/tomobola cu premii in cauciucuri Michelin si pentru a putea castiga unul dintre premiile acordate  participantii care îndeplinesc conditiile de participare trebuie sa urmeze întocmai pasii mentionati în urmatorul mecanism:

lista castigatori premii michelin emag 2018
  • sa acceseze emag.ro, m.emag.ro sau aplicatia eMAG si sa achizitioneze in perioada 15.02.2018 – 15.03.20187 (inclusiv), orice anvelopa Michelin, participanta la Campanie
  • toate comenzile plasate si finalizate in perioada 15.02.2018 – 15.03.20187 (inclusiv), care vor
  • contine cel putin un produs participant la Campanie, vandut de Organizatorul Organizatorul Dante International (eMAG) vor fi inscrise automat la tombola.

In momentul extragerii, castigatorii vor fi anuntati telefonic de catre Michelin imediat, iar in termen de 24 (douazecisipatru) de ore de la validare numele acestora va fi afisat in sectiunea dedicata Campaniei, pe pagina de internet : http://www.emag.ro.

Dar premeiile... In ce constau premiile acordate la concursul „Fii în pole-position cu Michelin!”?

Ei bine organizatorii si Michelin v-au pregatit surprize mai mult decat placute.

Iata lista premiilor acordate la concursul „Fii în pole-position cu Michelin!”:
  • Premiul I: Set 4 anvelope la alegere in valoare maxima a de 2585,63 (douamiicincisuteoptzecisicinci de lei si saizecisitrei de bani ) fara TVA „ – produsul este la alegere intre dimensiunile 16”-18”. 
  • Premiul II: Pachet format din: ghiozdan, set huse anvelope, cooler cana, cana termos, incarcator auto, umbrela, ochelari soare, manometru presiune roti, in valoare de 442.81 (patrusutesipatruzecisidoi de lei si optzecisiunu de bani) 
  • Premiul III: Pachet format din: ghiozdan, cooler cana, cana termos, incarcator auto, set huse anvelope, manometru presiune roti, in valoare de 339,06 lei (treisutetreizecisinoua lei si sase bani) 
  • Premiul IV si V: Pachet format din: ghiozdan, cana termos, cooler cana, in valoare de 179,50 (osutasaptezecisinoua de lei si cincizeci de bani) 

Nu uitati un aspect important! Organizatorul are dreptul de a invalida câstigatorul daca acesta returneaza produsul participant la Campanie si cumparat, în conditiile permise de lege si precizate / detaliate pe site-ul www.emag.ro