IMPRESII Villa Oblique Weekend “Chique Love” in SINAIA. Lista preturi.

Sa ne facem o impresie despre o oferta rafinata pentru petrecerea unui WeekEnd romantic la inceput de 2018... la Sinaia.

Unitate turistica de lux, Villa Oblique din Sinaia ofera camere diferite prin structura si design personalizat, iar denumirile acestora te vor plimba prin cele mai frumoase orase ale lumii.

Cu o suprafata de 20 mp, camerele duble standard ofera multa intimitate si eleganta si te vor “plimba” de la Sinaia pâna la Londra.

Spatioase si sic, în camerele duble superioare îti vei aduce aminte de Budapesta ori Amsterdam asta in timp in ce in camera dubla twin îti vei aduce aminte de Madrid.

De la Viena prin Paris pâna la Cervinia, camerele Premier King ale vilei OBLIQUE din Sinaia sunt speciale, cu pereti oblici, au 35 mp, pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sala de baie cu cada etc.
impresii preturi weekend romantic villa oblique sinaia

Oaspetii au la dispozitie parcare privata gratuita. Castelul Pelisor este situat la 400 m de pensiune, Manastirea Sinaia, la 2 km, iar centrul orasului Sinaia, la 2,5 km.

Dar sa vedem care este oferta de weekend romantic pe care gazdele de la Villa Oblique ne-au pregatit-o pentru a sarbatori iubirea in cea mai romantica locatie de pe Valea Prahovei.

Oferta dedicata indragostitilor include:
 • Romantic SPASejur 2 nopti cu mic dejun, intr-una dintre camerele tematice ce va propun sa redescoperiti marile orase ale lumii
 • Mic dejun servit in camera
 • Buchet de trandafiri, fructe si sampanie Asti Martini in camera
 • Masaj de relaxare (cate un mesaj pentru fiecare oaspete, 30 minute)
 • SPA exclusivist (intreaga zona de SPA, inclusiv sauna uscata, hamamul cu aromoterapie si jacuzzi-ul exterior vor fi la dispozitia dumneavoastra timp de o ora pe parcursul sejurului, in baza unei programari prealabile)

Lista preturi oferta Weekend “Chique Love” la Villa Oblique din Sinaia:
 • Camera Superioara cu Balcon- 1350 lei
 • Camera Superioara Deluxe - 1576 lei
 • Premier King - 1756 lei
 • Suita VIP - 1850 lei

Care este parerea turistilor despre Villa Oblique din Sinaia (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.4
 2. Locatie - 8,8
 3. Curatenie - 9,3
 4. Confort - 8,9
 5. Facilitati - 8,5
 6. Personal - 8,8
 7. Raport calitate / pret - 7,6
 8. Securitate - 7.5
 9. Locuri de parcare - 7,7
 10. Dimensiunile camerelor - 8,1
 11. WiFi gratuit - 8,5