WIKI CRIMINALA DE LA METROU. Biografia unui act de violenta pura sau Boala psihica.

Wiki negru.... Crima oribila la statia de metrou Dristor 1. O tanara, în vârsta de 25 de ani, a murit dupa ce a fost împinsa cu premeditare în fata garniturii de tren care intra în statie.

Fata se afla la mijlocul peronului si, din spusele martorilor, se uita la telefon. Profitând de momentul de neatentie al fetei, o femeie a împins-o, brusc, în fata garniturii.

Gestul ucigas, facut cu repeziciune, nu a fost observat de ceilalti calatori care, în momentul în care mecanicul a frânat, au crezut ca tânara s-a aruncat sau a cazut accidental.

UPDATE! Femeia se numeste Magdalena Serban si este din Craiova, a fost incoerenta pe toata durata audierilor, nefurnizandu-le anchetatorilor nicio informatie despre faptele comise.

Femeia banuita ca ar fi împins o tânara pe linia de metrou în statia Dristor a fost depistata de politisti în cursul noptii si este audiata de procurori ai Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti, în calitatea de suspect, a anuntat miercuri dimineata IGPR.

biografia criminalei de la metrou wiki misterios

Politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie în vârsta de 36 de ani, ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate. Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care s-au comis faptele.

Asadar, in acest moment MOTIVELE pentru care criminala de la metrou a infaptuit aceste gest oribil sunt inca necunoscute... publicului.

Se poate specula ca femeia este bolnava psihic, iar aceasta afectiune a condus-o spre crima. Mai ales ca, se pare, in aceasi seara aceasta ar mai fi incercat, fara succes insa, sa infaptuiasca acelasi gest criminal.

Oamenii legii spun că femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în fața metroului, si anume la staţia Costin Georgian.

Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliției în jurul orei 20.00.

O tânără, tot așa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, și în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliție să relateze acest eveniment. 

Daca se confirma faptul ca aceasta persoana a fost implicata in ambele incidente, atunci cu siguranta putem vorbi de un act criminal infaptuit cu premeditare!!!

Pe surse a aparut si ipoteza ca femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei sefa, iar din acest motiv ar fi prins ura pe femei.

Insa e clar ca NU este exclus nici ca femeia sa aiba probleme psihice.
MAI POTI CITI