Rezumat FRUCTUL OPRIT: un Serial Romanesc Inspirat din serialele Turcesti.

Pentru 2018 Antena 1 pregateste o surpriza fanilor serialor romanesti. Mai precis un serial produs de Ruxandra Ion denumit FRUCTUL OPRIT care incearca se reinvie traditia telenovelelor romanesti de genul "Inima de tigan", dar la un nivel mai inalt.

Avand in spate o echipa de productie alcatuita din oameni cu o vasta experienta în lumea filmului, dar si de o distributie de exceptie, serialul “Fructul oprit” prezinta o poveste impresionanta în care personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale.

Rezumand, de la primul episod la ultimul episod, actiunea serialului Fructul Oprite pleaca de la intrebarea: Poti iubi doua persoane deodata?

Aceasta este întrebarea fundamentala care îsi cauta raspuns în noul serial al Antenei 1, Fructul Oprit, serial realizat dupa un scenariu semnat de Radu Grigore si Simona Macovei.

Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori este prima mare dramă ecranizata, în România, inspirată din povești turcești.
fructul oprit rezumat serial antena 1

Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, Fructul Oprit se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. 

Filmarile se desfășoară în România, filmându-se în București și Snagov, în locații spectaculoase, dar și în Turcia (Istanbul).

Serialul romanesc Fructul Oprit este o drama, cu mici elemente de comedie. Actiunea se desfasoara în România, în highlife-ul unei societati bucurestene cu radacini nobile, nu într-o lume de proaspeti îmbogatiti. 

Este o lume de oameni bogati, însa parafrazând un titlu devenit deja istorie, "Si bogatii plâng". Se pare ca bogatia nu este de ajuns sa devii fericit.

Realizat împreuna cu o casa de productie din Turcia, FRUCTUL OPRIT îi aduce în fata publicului pe unii dintre cei mai îndragiti actori din România. 

Povestile de iubire ale personajelor sunt ca un domino. Fiecare iubeste pe altcineva, iar iubirea nu îi este neaparat împartatita. 

Personajele din telenovela Fructul Oprit penduleaza între pasiune si onoare, iar odata ce vor gusta din fructul oprit tentatia va fi tot mai mare.

Am intalnit si  unele pareri care plaseaza serialul Fructul Oprit, chiar daca are la baza o carte turceasca, in zona serialelor marca Telemundo spunand ca telenovela aceasta este o copie dupa filmul spaniol " Pasión prohibida".

Cum noi nu am vazut episodul pilot al serialului, nu putem decat sa consemnam aceasta parere, fara a comenta-o.