Pareri Partid ROMANIA 100. Ciolos anunta un NOU partid politic. Bucurie si Tristete!

Ce parere au romanii despre noul partid Romania 100. Analiza de sentiment.

Dacian Ciolos a anuntat astazi 10 decembrie 2017 ca va lansa un partid, care se va desprinde din Platforma România 100 (sa vedem cum se vor face inscrierile, pentru ca au nevoie de o structura teritoriala bine formata ca sa reuseasca).

Ciolos spune ca aceasta noua formatiune va participa si la urmatoarele alegeri, indiferent când vor avea ele loc.

"Se va desprinde un partid politic, suntem hotarati sa facem lucrul acesta. El trebuie sa fie un proces natural, nu unul fortat", a afirmat Ciolos.

Noul partid va colabora cu formațiunile cu care împărtășește aceleași valori, a precizat Dacian Cioloș, în condițiile în care fostul premier a fost curtat intens de USR și PNL pentru a li se alătura în campania electorală din 2016.

opinii ciolos partid romania 100

"Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc”, a mai arătat Dacian Ciolos.

Analizand tonul declaratiilor lui Ciolos se observa ca acesta a folosit un limbaj analitic si plin de incredere. Ceea ce este, sa recunoastem, un lucru pozitiv.

O analiza de sentiment a reactiilor care au urmat anuntului despre viitorul partid care va emana din Romania 100, arata ca cel putin la cald, parerile despre aceasta noua formatiune politica sunt imbucuratoare pentru initiatorii proiectului.

Romania 100 Partid Pareri

Se observa ca emotia principala este cea de bucurie, de satisfactie. Semn ca multi asteptau acest anunt.

Unii au fost luati prin surprindere, in timp ce altii simt teama si tristete.

Daca factorul surpriza poate fi usor de explicat, teama si mahnirea sunt sentimente care par sa provin din posibilitatea ca aceasta miscare politica sa faramiteze si mai mult opozitia, si asa firava. Chiar daca Ciolos a tinut sa sublinieze ca nu au de gând sa se bata cu cei alaturi de care trebuie sa actioneze în perioada urmatoare.

INSA ca isi doresc sa lucreze doar impreuna cu cei care nu doar declara, dar si dovedesc ca împartasesc aceleasi valori si principii!

-->