Florin Salam se DESPARTE de Roxana Dobre. Cancanul anului 2017.

Despartire soc in lumea mondena. Manelistul Florin Salam se desparte de iubita sa, Roxana Dobre.

Salam a confirmat pentru site-ul www.cancan.ro despartirea, asta dupa ce Roxana ar fi plecat de acasa si s-a zvonit ca l-ar fi înselat.

Copiii vor ramâne la mama. In plus pe lânga cele doua fetite pe care le va avea în grija, Roxana Dobre  râmâne si cu bolidul de lux pe care l-a primit cadou.

Florin Salam se pare ca este ferm hotarât sa nu-i dea niciun ban fostei iubite, însa va avea grija ca fiicelor lui, sa nu le lipseasca nimic, ar fi declarant cel mai apropiat prieten al manelistului pentru aceeasi publicatie online.

Catalin, logodnicul lui Betty Salam si barbatul care urmeaza sa devina ginerele lui Florin Salam, a vorbit despre episodul fugii de acasa a Roxanei Dobre.
wiki despartire roxana dobre florin salam cancan

Viitorul ginere a lui Florin Salam nu a fost foarte surprins când a auzit ce s-a întâmplat, pentru ca stia ca existau certuri, dar chiar si asa, nu se astepta ca Roxana Dobre sa fuga de acasa. Barbatul a marturisit ca stia ca exista câteva probleme între ei, pentru ca auzise ca se certasera.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam si Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucuresti.

Relatia celor doi  a devenit una stabila, dupa ce cântaretul de manele s-a ocupat de funeraliile tatalui Roxanei.

Roxana Dobre i-a daruit lui Salam doua fetite, pe Jacqueline Maria si pe Rania.

Ce este cert, e faptul ca Florin Salam sufera mult dupa despartirea de Roxana Dobre.

Acesta a recunoscut ca nu mai sunt împreuna, însa nu a vrut sa vorbeasca despre adevaratele motive care au dus la ruptura de bruneta. Dar a precizat ca problemele dintre el s Roxana Dobre sunt mai vechi decât s-ar credea: "Nu plecarea ei este problema.... Altele ne-au despartit!".

Sa fie oare problemele financiare ale lui Salam la mijloc?

Nu uitati ca la inceputul anului, Florin Salam s-a intors foarte suparat în Romania, dupa turneul în urma caruia a pierdut 100.000 de dolari la plecarea din SUA.

Florin Salam a facut bani multi la spectacolul sustinut în Statele Unite, însa nu a avut parte de ei. Manelistul a fost oprit de vamesi pe aeroport la New York, iar banii pe care nu i-a putut justifica i-au fost confiscati, cu toate ca a facut toate eforturile sa le explice autoritatilor ca acesta este obiceiul la lautari.
MAI POTI CITI