CRACIUN FERICIT! Mesaje de Craciun clasice, frumoase ai amuzante!

Cele mai frumoase Mesaje de Craciun pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Trimite prietenilor cele mai tari mesaje de Craciun.

Urari de Craciun clasice, SMS amuzante - mesaje de Craciun Fericit, urari de Craciun interesante pentru cei dragi.

Citeste cele mai tari mesaje de Craciun!

1. Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit. 

2. Magia fulgilor, feeria ingerilor, bucuria colindatorilor, spiritul de sarbatoare ce pluteste in aer inlantuindu-se intr-o hora cu stelutele ce se desprind de pe cer si cu pruncii raiului vestesc un singur lucru:a venit Craciunul. Deschide fereastra si lasa-te imbaiat de toate sentimentele de fericire ce le poarta cu ei fulgii de omat. Craciun Fericit! 

3. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! 

4. Raiul s-a deschis si din el coboara cetele de ingeri. Ei coboara presarand cununi de petale peste lumea mare, cantand la lire canturi de sarbatoare. Dumnezeiestii prunci aduc cu ei marita veste a Nasterii lui Hristos. Asculta chemarea lor, deschide-ti sufletul si bucura-te caci ea este cheia spre fericire, belsug, implinirea viselor si un Craciun Fericit!
mesaje clasice craciun fericit urari amuzante

5. Primeste magia Craciunului în casa si pastreaz-o ca pe cel mai frumos dar. 

6. Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit! 

7. Mos Craciun sa îti aduca tolba plina cu iubire, sa-ti ajunga pan' la anul, când Mosul revine iara. 8. Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti! 

9. De Craciun îti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si îti doresti, de tot ce îti lipseste si nu stii! 

10. Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!

12. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

13. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

14. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

15. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

16. Ho ho ho... Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos Craciun gustos, bogat, An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si-o caruta de bani)!

17. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

18. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!

19. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

20. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

21. Deschide usa colindelor de Craciun si lasa vestea nasterii Domnului sa fie ascultata.
MAI POTI CITI