Biografia IULIANA DOROFTEI de la Miss Plaja la Castigatoarea "Bravo, ai stil".

Wiki. Iuliana Doroftei (data nasterii 24 iulie 1998) este marea câstigatoarea a celui de-al treilea sezon al emisiuni concurs: ”Bravo, ai stil” de la Kanal D.

Conform biografiei neoficiale Iuliana Doroftei si-a început cariera în modelling acum în vara anului 2012, când a participat la concursul Miss Plaja, desfasurat în Mamaia, la care a reusit sa castige locul unu. Avea pe atunci varsta de doar 14 ani proaspat împliniti.

Acela a fost primul ei contact cu aceasta lume, iar mai apoi a întâlnit o serie de persoane care au ajutat-o si îndrumat în cariera si carora le multumesc cu aceasta ocazie.

Iuliana Doroftei (varsta 19 ani) si-a propus sa straluceasca pe podiumurile de moda mult timp de acum încolo, iar faptul ca a fost desemnata Miss Olimp în concursul Miss Litoral 2014 i-a dat si mai mult avant.
biografie wiki iuliana doroftei bravo ai stil

Iuliana Doroftei s-a propus sa straluceasca pe podiumurile de moda mult timp de acum încolo, iar faptul ca a fost desemnata Miss Olimp în concursul Miss Litoral 2014 i-a dat si mai mult avânt.

Ochii albastri fermecatori si zâmbetul sunt doua dintre atu-urile Iulianei, care a fost selectata de Caravana Fashiontv chiar la liceul la care era eleva, în orasul sau, Mangalia.

Si-a dorit dintotdeauna sa fie model, iar cu Fashiontv, cea mai mare pasiune a ei a devenit realitate.

A defilat pe podium pentru designeri importanti, a dobândit experienta atât de necesara oricarui model.

Multa munca, ambitie si tarie de caracter acestea lucrurile care au ajutat-o pe Iuliana Doroftei sa ajunga la acest nivel.

Compromisurile sunt absolut interzise si o spune din proprie experienta, mai ales ca esti mult mai apreciata daca nu le faci.

Iuliana crede ca este important sa ai grija de tine, de corpul tau si sa fii focusata pe cariera si sa nu te afecteze parerile negative venite din partea persoanelor care nu fac parte din familia sau din cercul tau de prieteni apropiati.

Iuliana are o frumusete naturala care nu a trecut neobservata, dar e si foarte cocheta.

Din trusa de beauty a Iulianei nu lipsesc niciodata fondul de ten, corectorul, pudra bronzanta, mascara si rujul mat.

Totodata, se relaxeaza deseori la scurte sesiuni de shopping si este mereu la curent cu noile colectii vestimentare si de pantofi ale brandurilor ei preferate.

Iuliana a intrat cu succes in aceasta industrie datorita frumusetii sale. Are la activ numeroase concursuri pe care le-a si castigat de altfel si numeroase aparitii in reviste, iar viitorul arata foarte promitator pentru ea.
MAI POTI CITI