TRATAMENTE faciale cu REZULTATE vizibile imediate de la Terapia cu oxigen Intraceuticals la electrostimulare faciala.

Frumusețea tenului este un deziderat la care trebuie să lucrezi continuu, fără abatere și cu conștiinciozitate.

Ritualurile cosmetice de îngrijire a tenului trebuie respectate cu religiozitate. Și totuși, câteodată, am dori să pocnim din degete și, ca prin minune, tenul nostru să fie întins, catifelat, strălucitor.

De aceea, s-au inventat tratamentele faciale revoluționare.

1. Terapia cu oxigen Intraceuticals este un sistem revoluționar, non invaziv.

Cu ajutorul unui aparat pe bază de oxigen hiperbaric se introduc în straturile inferioare ale pielii substanțe benefice precum acidul hialuronic, vitaminele A, C si E și antioxidanți. 

Datorită combinației optime dintre oxigen și substanțele active, aparatul revitalizează funcțiile pielii. 
pareri tratamente faciale cu rezultate vizibile imediate

Terapia cu oxigen Intraceuticals acționează asupra ridurilor, regenerează țesuturile, hidratează pielea, ameliorează acneea

2. Mezoterapia virtuală Acest tratament cosmetic combină două terapii: electroporatia – care mărește porii de până la 400 ori (cu ajutorul unor impulsuri controlate) și electroforeza – o metodă cosmetica prin care ingredientele active sunt împinse în straturile foarte profunde ale pielii.

Rezultatele mezoterapiei virtuale se văd imediat:
  • tenul este proaspăt, 
  • ferm, elastic, 
  • bine hidratat, 
  • ridurile estompate, 
  • conturul feței este mai clar.

3. Fotoregenerarea Sub acțiunea luminii intens pulsate, temperatura crește până la 40-42 de grade la suprafața pielii, în timp ce în interiorul țesutului tratat ajunge până la 60-65 de grade.

Dând maximă energie celulelor, metabolismul intracelular este intensificat, iar sintetizarea elastinei și colagenului este accelerată, ceea ce duce la o îmbunătățire a sănătății tenului.

4. Despre electrostimulare facială se spune că este echivalentul liftingului fără bisturiu. 

Microstimularea electrică reduce procesul de îmbătrânire prin creșterea circulației sanguine și aducerea nutrienților la mușchi și celule, este eficienta în drenajul limfatic, eliminand toxinele de la suprafața pielii, reface procesul natural al metabolismului celular, si nu in ultimul rand stimulează producerea de colagen, tenul devenind elastic.
MAI POTI CITI