NOKIA Steel HR pareri pozitive ale consumatorilor. Pret decent si tehnologie de varf.

Nokia Steel HR este disponibil pentru precomenzi, incepand de la un pret de 190 euro. Steel HR este un activity tracker, cu senzor de puls care reuseste sa fie in acelasi tim si un ceas analogic cu functii medicale si de fitness.

Nokia Steel HR a primit si un premiu la CES 2017, pentru inovatie în zona "Sport, Fitness si Biotech".

Analizand parerile review-urilor exprimate de consumatori se observa ca sentimentele principale sunt de satisfactie si surpriza. Tristetea si frica apara ca si emotii referitor in principal la faptul ca unele persoane sunt ingrijorate de faptul ca nu vor putea (din punct de vedere financiar sau din alte motive) sa nu poata sa achizitioneze acest gadget.

Nokia Technologies, care include si Steel HR si licentele pentru telefoane Nokia a adus profit de 116 milioane de euro.
pareri forumuri nokia steel hr

Steel HR este un tracker de activitate complex, care recunoatte automat mersul pe jos, alergarea, înotul si somnul si ofera o raportare detaliata direct pe smartphone in aplicatia Health Mate.

Mai mult chiar noua versiune NOKIA Steel HR  are 10 activități noi care pot fi recunoscute de gtadget: de la ping-pong la volei până la dans.

Steel HR are un ecran care arată toate informațiile pe care le doriți sa le vedeti dintr-o privire, dar fără compromisuri în ceea ce privește stilul: ritmul cardiac, numărul de pași, distanța, caloriile arse și alarmele.

Steel HR are o durată de viață de a bateriei de 25 de zile cu utilizare normală, ceea ce este excepțional pentru trackerele de fitness.

Ceasul va functiona aproximativ patru zile, cu activarea continuă a urmăririi frecvenței cardiace.

Majoritatea altor trackere de fitness, inclusiv Fitbit Charge 2, vor dura nu mai mult de o săptămână înainte de a avea nevoie de o reîncărcare.

Asadarm, daca sunteti un "maniac" al sanatatii si va doriti nu o simpla bratara de fitness, ci un gadget destept dar si cu un design elegant care se potriveasca in orice situatie, atunci, Nokia Steel HR poate fi o alegere inteleapta.