Inscrieri PRESELECTII Ma Insoara Mama, la PRO TV cu Gabriel Coveseanu - Cove.

Noul concurs de la PRO TV, „Mă însoară mama!” (Who wants to marry my son in varianta oficiala) este un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche insa nu de capul lor, ci sub atenta supraveghere a mamelor.

Deci un fel de "Mireasa pentru fiul meu" sau "Noara pentru mama" la un alt nivel.

Se pare ca cei de la PRO TV dupa succesul cu "Fermier caut nevasta", au decis sa continue cu acest tip de show-uri matrimoniale care prind foarte bine la publicul roman.

Cei de la PRO TV anunta ca mamele din toată țara sunt invitate să-și înscrie flăcăii neînsurați la emisiunea Mă însoară mama!.

Dacă fiul tău locuiește încă împreună cu tine și nu-ți iese din cuvânt, iar alegerea unei partenere de viață e mai complicată decât descifrarea unui manuscris antic, atunci ești candidata perfectă pentru această emisiune.
inscrieri concurenti ma insoara mama pro tv

Sună și înscrie-te împreună cu băiatul tău în competiția la finalul căreia poți să dansezi la lui.

10 băieți vor participa la Ma Insoara Mama.

Fiecare dintre baieti va alege 5 (cinci) fete care se vor potrivi criteriilor personale de selecție, două dintre ele urmând să fie refuzate de viitoarea soacră. 

Cele trei fete rămase in concurs vor petrece câteva zile doar cu mama băiatului, iar în urma probelor la care acestea vor fi supuse și bazându-se pe părerea formată de mamă, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele. 

Două finaliste vor intra în lupta aprigă pentru inima lui, însă doar una va avea șanse mari să ajungă în fața altarului alaturi de alesul inimi ei.

Concursul „Ma însoara mama!” va fi prezentat de Gabriel Coveseanu, cunoscut cu numele de scena Cove.

Asadar, spor la inscrieri celor care vor sa concureze la Ma Insoara Mama, si "fie ca Forta sa fie cu ei"!