BIOXELAN pareri Crema Antirid cu celule stem si elastina hidrolizata.

Pentru a ne face o parere despre crema Bioxelan trebuie mai intai sa intelegem rolul colagenului in mentinerea sanatatii si frumusetii tenului.

Colagenul este cel care ajuta pielea sa isi mentina flexibilitatea si sa fie ferma. Dupa varsta de 25 de ani organismul nostru incepe sa produca tot mai putin colagen si astfel ridurile incep sa-si faca aparitia.

Dar dupa varsta de 40 de ani regenerarea celulelor incetineste si astfel pielea isi pierde flexibilitatea. Adica apar si mai multe riduri.

In crema Bioxelan au fost adaugate celule stem obtinute din plante, adica celule naturale care lupta impotriva imbatranirii. Acesta pare a fi tocmai secretul cremei Bioxelan.

Spre deosebire de celulele stem epidermice care se regenereaza lent, celulele stem vegetale se divid cu rapiditate si astfel este stimulata producerea de colagen si regenerarea pielii.
pareri forumuri crema bioxelan cu celule stem

Pur si simplu liniile fine devin mai putin vizibile.

Bioxelan este o crema hidratanta, un produs cosmetic care intra profund in straturile de piele si astfel aceasta va fi refacuta din interior spre exterior.

Mai exact, chiar si femeile cu riduri foarte adanci au o sansa sa scape de ele sau macar sa le atenueze pentru a nu mai fi atat de vizibile.

Ingredientele active, naturale, care intra in compozitia cremei Bioxelan sunt:
  • extractul de rozmarin, 
  • extractul de ceai verde, 
  • elastina hidrolizata, 
  • gelul de aloe vera, 
  • uleiul de sambure de caisa.

Unul dintre avantajele principale ale cremei Bioxelan este hidratarea sa profundă, făcând pielea suplă și netedă pe termen lung. Extrasul de rozmarin sporește elasticitatea pielii și reduce petele de vârstă.

Antioxidanții naturali protejează delicat pielea de inflamații, stimulează producția de colagen și împiedică ridurile premature.

Ingredientele active, cum ar fi extractul de ceai verde și elastina hidrolizată, au un efect pozitiv asupra regenerarii pielii, reducând cercurile întunecate sub ochi și ajuta la umplerea liniilor de expresie profundă.

Mai mult chiar, elastina hidrolizata îmbunătățește elasticitatea pielii și rezistența în fața factorilor chimici și fizici. Susține producerea de colagen și ajută pielea să-și redobândească fermitatea. Pielea se va reface mai repede, va deveni hidratată și va dobândi o culoare sănătoasă.

Uleiul de sambure de caisa reface celulele și asigură hidratarea de care pielea are nevoie. În plus, crește producția naturală de colagen. Uleiul de sambure de caisa  este foarte bun pentru orice tip de piele, indiferent de vârsta celor care îl utilizează.

Crema Bioxelan Skin Renewal Excellence poate fi cumpărată doar de pe internet si nu este deocamdată disponibilă în farmacii sau magazine, ceea ce face ca parerea noastra sa nu fie chiar una favorabila.