Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA. Previziuni astrologice anul Cainelui de Pamant.

Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA de Lemn Anul acesta este deosebit de bun pentru cei nascuti in anul Maimutei in ce priveste concentrarea si invatarea. Ai sansa de a face cursuri, de a dezvolta noi capacitati si de a te implica in cercetari sau strategii.

Profita de aceasta concentrare maxima. Exista multi care te vorbesc de rau, pe la spate, si barfesc. Apar mai multe politici de birou. Evita barfele cu orice pret.

Nu fi nici sursa lor, pentru ca ti se va intoarce la fel. Concentreaza-te pe ceea ce faci mai degraba decat pe ce spun altii despre tine. Fii consecvent(a) in ceea ce faci si asigura-ti spatele.

Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA de Foc E un an bun pentru cariera ta pentru ca afli informatii rapid si poti reactiona in fata diverselor situatii.

Politicile de birou sunt dificile si sunt destui care iti cauta nod in papura; vorbesc urat de tine sau chiar mai rau. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Fa orice efort poti si vei avea de castigat.
Horoscop chinezesc 2018 Zodia Maimuta

Ai intr-un an mediu in privinta banilor. Mai degraba iti conservi averea decat o multiplici.

Anul acesta e important sa fii prudent(a) in ce priveste investitiile si sa eviti sa imprumuti bani altora sau sa girezi pentru cineva.

Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA de Apa S-ar putea sa fii inselat(a). Gandeste-te mai degraba la ce anume ai tu de facut. Si aici trebuie sa faci eforturi, dar va iesi totul bine.

E un an mediu pentru cei care au relatii. Aminteste-ti sa lasi barfele si zvonurile in afara casei tale. Acest lucru ar perturba armonia familiei.

Cei singuri au sanse reduse de a incepe o noua relatie. Unele neintelegeri pot crea situatii jenante in fata persoanelor de care ai putea fi interesat(a).

Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA de Aer In planul sanatatii exista multa instabilitate. Ai insomnii, dureri de cap si racesti.

Esti si mai predispus(a) la accidente ca de obicei. Odihneste-te cat mai bine si nu lasa parerile altora sa iti afecteze mult prea mult emotiile.

Relatiile cu oamenii nu prea merg bine. Sunt multi care te vorbesc de rau sau incearca sa iti cauzeze neplaceri.

Horoscop chinezesc 2018 MAIMUTA de Metal Evita cu orice pret barfele si mentine comunicarea cat mai clara.

Evita de asemenea comentariile inutile. Acorda mai multa atentie propriei tale persoane si lucrurilor pe care trebuie sa le faci. Controleaza-ti sentimentele. Emotiile puternice sunt resimtite de tine, în general, si mai puternic!

Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta.