DIETA pentru zodia VARSATOR in 2018. Alimente bune si interzise.

Femeia din Varsator cea mai buna dieta alimentara in 2018

Personalitate

Nativele din Varsator sunt deseori atrase de dietele fade, suplimentele nutritive si pastilele pentru slabit. Dar, ele isi dau repede seama ca doar un regim sanatos le poate ajuta la pierderea in greutate.

O dieta alimentara saraca in grasimi, asociata cu sportul efectuat cu regularitate sunt cele doua conditii esentiale pentru prevenirea problemelor circulatorii la varsatori.

Dieta femeia Varsator 2018

Natura optimista a femeilor varsator transforma adoptarea unui regim de slabire intr-o adevarata distractie. Tentatia de a incalca regulile dietei nu este o problema pentru nativele varsator, acestea avand o vointa puternica.
dieta alimentara zodia varsator 2018

Planificarea dietei si a programului de exercitii fizice este o sarcina usoara pentru ele, datorita firii lor calme si rationale. Dar, putina flexibilitate este necesara in regimul lor de slabire, deoarece nativele varsator nu apreciaza prea mult restrictiile.

Natura imprevizibila a femeii Varsator o poate transforma din adepta convinsa a unei diete intr-o persoana nepasatoare in cel mai scurt timp. In plus, lipsa de incredere in propria persoana o poate impiedica sa se ocupe de problema excesului ponderal.

Potential de slabire femeia Varsator 2018

Odata ce femeia Varsator devine constienta ca trebuie sa slabeasca, problema este ca si rezolvata. Nativele acestei zodii sunt inventive si vor gasi cu siguranta metode de a transforma dieta intr-o distractie. Activitatea fizica este importanta pentru varsatori, care apreciaza in special sporturile individuale, ca inotul.

Alimentele recomandate pentru slabire in anul 2018

Dieta saraca in grasimi este o conditie esentiala pentru varsatori. Se recomanda: fructele, in special merele si citricile, dar si fructele uscate.

Evitati: toate alimentele bogate in grasimi, prelucrate industrial, sosurile grase si bomboanele.

Barbatii din Varsator, dieta si alimentatia in 2018

Personalitate

Nativii acestei zodii intrunesc unele calitati care ii ajuta in incercarea de a slabi: calmul, caracterul rational si vointa. Odata ce varsatorul isi propune sa urmeze un regim de slabire, nimic nu il poate impiedica.

Dieta recomandata barbatului din zodia Varsator in 2018

Adoptarea unei diete nu este lipsita de dificultati pentru nativii din varsator, din cauza naturii lor putin comunicative. Primul pas este acceptarea faptului ca trebuie sa slabeasca!

Desi este o fire independenta, barbatului varsator ii place sa faca parte dintr-un grup, iar dieta sa poate suferi din cauza vietii sociale active.

Indiferent daca trebuie sau nu sa slabeasca, adoptarea unei diete fara grasimi este foarte importanta pentru barbatul Varsator.

Planeta guvernatoare a acestei zodii – Uranus – este asociata cu sistemul circulator, de aceea Varsatorii trebuie sa adopte o dieta benefica pentru inima.

Alimentele recomandate pentru slabire: fructele si legumele.

Evitati:  sosurile grase sau picante.

Activitatea fizica pentru Zodia Varsator in 2018 femei si barbati

Varsatorii sunt atrasi de majoritatea sporturilor, fiind pasionati de surfing, scufundari subacvatice si de sarituri cu parasuta.

Pentru controlarea greutatii si mentinerea starii de sanatate, varsatorii trebuie sa efectueze exercitii fizice cu regularitate pana la varste inaintate.
MAI POTI CITI