BOUL Horoscop Chinezesc 2018, Anul Cainelui de Pamant.

Previziuni din astrologia chineza pentru zodia BOU (Bivol) in anul 2018, anul Cainelui de Pamant.

BOUL de Pamant horoscop chinezesc 2018 Informarea, invatarea, comunicarea (prin scriere, oratorie, transmitere), documentele, intelegerile, schimburile, tranzactiile si drumurile au o mare influenta asupra profesiei si a banilor.

Toate acestea joaca un rol special pentru Boul de Pamant in anul 2018, toate necesita o atentie speciala, ba chiar o prudenta in abordare.

Persoane influente sunt gate sa te sprijine, cu atat mai mult cu cat onestitatea si competenta ta sunt foarte vizibile.

Cu cat iti doresti mai mult sa fii remarcat, cu atat mai mult ai ocazia de a te afirma si a profita de conjuncturile norocoase din jurul tau.
BOUL Horoscop Chinezesc 2018 previziuni dragoste bani sanatate

BOUL de Apa horoscop chinezesc 2018 In anul Cainelui de Pamant trebuie ca tu sa creezi noul, ineditul, schimbarea.

Relatia trebuie permanent reinventata, fiecare trebuie sa respecte spatiul personal al celuilalt, iar dincolo de iubire trebuie sa stea prietenia, complicitatea, interesul comun pentru neobisnuit.

Succesul in afaceri este favorizat de contactul cu persoane de pe alte meleaguri. Norocul este, cu precadere, de partea celor implicati in invatatura, publicitate, chestiuni legale, turism, si activitati creative.

BOUL de Foc horoscop chinezesc 2018 Incepând cu mai 2018, norocul va creste.

Problemele recente pe care le-ai experimentat pana in iunie 2018 ar disparea si fericirea în aproape tot ce faci ar aparea. Calatoriile s-ar inmulti si la fel si castigurile asociate cu calatoriile.

Se poate sa traiesti o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete, se poate sa te inflacarezi pentru o himera, pentru o persoana care nu merita, sa intri intr-o combinatie dubioasa, sa ai parte de o dezamagire, sa suferi din iubire.

BOUL de Metal horoscop chinezesc 2018 Rezervele de energie ar putea sa fie diminuate in prima partea a lunii august 2018, iar stresul mai accentuat.

Apar oportunitati amoroase, iar daca nu apar singure, poti sa le creezi chiar tu, fara teama sau inhibitii, fiindca ai sanse maxime sa obtii efectul dorit.

Neprevazutul poate fi la orice pas pentru ele si ar fi bine sa aiba grija si la problemele de nutritie. Este un an foarte bun in care ele pot renunta la obiceiuri nesanatoase – cum ar fi fumatul – sau sa tina cure de slabire eficiente.

BOUL de Lemn horoscop chinezesc 2018 Relatiile in acest an vor fii pasagere. Apare dezamagirea peste un ciclu de reconcilieri si asteptari.

Toate acestea creaza probleme in casatorie si relatiile dificile. Sotul sau partenerul vostru ar avea un temperament foarte neregulat, ceea ce va duce la unele neintelegeri.

Daca nu veti fi retinuti in relatiile cu persoanele apropiate, poate aparea un conflict in familie in luna aprilie 2018.

Septemebrie 2018 este o luna buna pentru rezolvarea problemelor familiale. Acordati mai multa atentie copiilor, vizitati-va parintii.
MAI POTI CITI