Biografia Dr. Felix Popescu. Implanturi de par de la VIP-uri la ranitii din Colectiv.

Despre medicul Felix Popescu si pacienti sai celebrii (Mihai Traistariu, Razvan Ciobanu, Botezatu, Dinu Maxer etc.) s-a tot scris.

Insa putin cunosc ca doctorul Popescu a operat peste 10 raniti în tragedia de la Colectiv care au avut nevoie sa le faca implant de par si de sprâncene.

Desi costurile interventiilor chirurgicale sunt destul de mari, doctorul le-a suportat si le suporta singur.

Biografie profesionala Dr. Felix Popescu
  • Absolvent Carol Davila Bucuresti
  • Medic specialist
  • University LIUC Carlo Cattaneo, Italia
  • Advanced Professional Training in Science of Hair Management
  • DHI specialist in Hair Transplant
  • DHI Academy training, Londra
  • Manager medical Hair Implant Institute si DHI Romania
  • Membru al DHI Global
  • Membru activ al ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery)
biografia dr felix popescu implant par pareri

Printre vedetele care au trecut pragul clinicii Dr. Felix Hair Implant se numara: Mihai Traistariu, actorul Andrei Duban, interpretul Dinu Maxer, designerul Razvan Ciobanu, fosta glorie a gazonului romanesc - Rodion Camataru, Cornel Pasat, pictorul Costin Craioveanu, tenismenul Adrian Ungur si multi altii.

Unul dintre cele mai grele cazuri dintre pacientii de la Colectiv, a fost cel a unei paciente care a suferit cele mai grave arsuri, si a avut si unul dintre cele mai grave accidente emotionale. 

Doctorul spune asta deoarece a fost primul transplant pe care l-a facut pe grefe de piele si crede ca este primul transplant de par realizat în lume pe grefe de piele.

Felix Popescu este un mare împatimit al sporturilor de apa, de la surf pâna la kitesurf. Face parte dintre primele persoane care au facut sporturile acestea în Romania.

Revenind la realizarile profesionale pe care Dr. Felix Popescu si le poate trece cu mandrie in CV, unul dintre lucrurile cu care se poate mandri, este acela ca Echipa Medicala Dr. Felix Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica Q-FUE la Londra.

De a lungul timpului, peste 300 de medici au fost instruiti in cadrul acestei Academii, medici recunoscuti la nivel mondial pentru profesionalismul desavarsit. Multe nume celebre precum Wayne Rooney, Roger Johnson, fotbalisti englezi sau supermodele masculine, au ales medici ce au fost instruiti in aceasta tehnica.

Astazi orice roman poate beneficia de calitate garantata la preturi accesibile prin Doctor Felix Hair Implant Institute.
poze rare doctor felix popescu si sotia madalina

Doctorul Felix esta casatorit cu medicul Madalina Popescu cu care lucreaza impreuna la aceeasi clinica. 

In viata particulara cei doi par a fi un cuplu excentric.

Atunci cand Felix si Madalina Popescu se întorc acasa, se relaxeaza într-un mediu în stil gotic, pe nuante închise la culoare. 

Pe pereti troneaza, o culoare asa, sobolan închis. O multime de oglinzi  gasim aici, chestii gotice, o sotie gotica, si copiii sunt tot la fel.