SIMONA HALEP pariul US Open 2017 intre agonie si extaz. Analiza media de sentiment.

Nu este vorba despre pariuri legate de SIMONA HALEP si parcursul sau la US Open 2017, unde castigatoarea este desigur in acest moment o necunoscuta si poate o posibila surpriza.

Este vorba despre cum, pe plan international, este perceputa Halep si evolutia sa sportiva.

Sa nu uitam ca in valoare de 50,4 milioane de dolari. US Open va fi primul turneu de tenis care va depasi bariera celor 50 de milioane de dolari, cresterea fata de 2016 fiind de 9%.

Marii castigatori ai US Open 2017, atat de la simplu feminin cat si de la masculin vor primi cate 3,7 milioane de dolari (3,2 milioane de euro), in timp ce finalistii vor fi recompensati cu cate 1,825 milioane de dolari (1,57 milioane de euro).

halep us open 2017 programul meciurilor


US Open 2017 este cel de al patrulea turneu de Grand Slam al anului, desfasurandu-se in fiecare an la sfarsitul lunii august (se intinde pe durata a doua saptamani).

US Open 2017 are probe de simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin si mixt.

Analiza emotionala arata ca majoritatea fanilor tenisului asteapta din partea Simonei Halep o mare surpriza la US Open 2017.

O parte sunt bucurosi ca o pot vedea din nou evoluand la un turneu de asemenea anvergura si desigur exista si o parte care simt frica si tristete ca Simona Halep nu va reusi prea multe la US Open 2017.Simona Halep ar putea in egala masura sa faca turneul carierei sau sa paraseasca intrecerea inca din runda inagurala. Cea mai buna performanta de la "Flushing Meadows" ramane semifinala din 2015.

Sa nu uitam ca US Open, si in 2017, beneficiaza de cea mai rapida suprafata de joc dintre toate turneele de Grand Slam. Aceasta suprafata de joc ii avantajeaza pe jucatorii cu un serviciu foarte bun (in forta) si care au lovituri puternice.
MAI POTI CITI