RUDRAKSHA bratari originale. Pretul bratarilor talismam laudate pe Forumuri.

Diverse povesti si pareri circula pe forum-uri despre bratarile originale RUDRAKSHA. RUDRAKSHA bratari originale despre care se spune ca sunt niste bratari talisman mai puternice decat bratarile Shamballa sau Kabbalah.

Multi scriu pe forumuri ca Rudraksha are proprietati magnetice permanente. Cas-a observat ca ea transmite curenti inductivi persoanei care le poarta.

Si ca acesta este motivul pentru care oamenii s-au simtit mai bine chiar si atunci cand purtand bratarile Rudraksha ele nu atingeau direct pielea. Pareri si pareri despre bratarile RUDRAKSHA, dar ce sunt ele de fapt.

Rudraskha este denumirea unui copac cu fructe albastre, si semintele acestor fructe sunt folosite la crearea acestor margele din care se creaza bratarile Rudraskha.

Arborii de Rudraksha cresc in insulele din sud-estul Asiei. Si ca intotdeauna VEDETELE au fost cele care au dat tonul modei bratarilor Rudraksha.

pareri rudraksha bratari originale forum online

Bratarile din rudraksha au fost purtate de Buddha, Gandhi, Dalai Lama si multi alti yoghini indieni iluminati.

Printre vedetele de la noi care poarta aceste bratari Rudraksha se numara Mihaela Borcea, Catalin Botezatu, Tania Budi, Vica Blochina, Alexandra Dinu, GALYNA iar peste hotare Victoria si David Beckam.

De exemplu, Vica Blochina are o bratara Rudraksha de un an si spune ca a simtit pe pielea ei efectele miraculoase.

"Am fost la o intalnire de afaceri si m-a ajutat foarte mult. Totul a iesit exact asa cum mi-am dorit. Bratara rudraksha pe care o port are incrustate si rubine si se spune ca echilibreaza campul electromagnetic. Atrage energiile pozitive si le respinge pe cele negative".

O alta vedeta, Tania Budi, spune ca poarta bratara “Power of Rudraksha by Cozy” pe care cu greu o da jos de la mana. “Bratara imi da o energie pozitiva”, a spus Tania Budi, care a adaugat ca acesta bratara Rudraksha este originala, cu certificat de autenticitate.

Semintele de RUDRAKSHA se vand in Nepal sau Malaezia la bucata, incepand cu 5$ si ajungand la 1500$ per bucata.

Acest pret al semintelor de Rudraksha depinde de marimea semintei, cat si de numarul de fatete pe care il are.

Cele mai mici seminte (0,5 mm-1,5 cm) sunt mai scumpe. Privind numarul de fatete, denumite si “mukhi”, cu cat samanta de Rudraksha are mai multe fatete, cu atat si pretul ei va fi mai mare.

Cele mai valoroase si cele mai scumpe RUDRAKSHA sunt cele cu o singura fateta (unifatetata) care reprezinta “mama”, cat si cea cu 14 fatete, denumita “tatal”, ambele dedicate zeului Shiva.

O asemenea RUDRAKSHA poate ajunge la pretul de 900$ bucata, depinzand de provenienta (Nepal sau Indonezia), marime si culoare.

Voi ce parere aveti despre bratarile Rudraksha, sunt ele bratari magice, talismane norocoase sau sunteti de parare ca bratarile Rudraksha sunt niste fite de vedete plictisite?
MAI POTI CITI