Diana Ionela Constantin biografia de la Insula Iubirii la Chefi la Cutite.

Tatuata dezinhibata de la Insula Iubirii, Diana Ionela Constantin, va incerca sa ii cucereasca pe Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu cu atuurile sale fizice ci cu... farfuria.

Diana Constantin este cunoscuta din sezonul 3 al reality-showului ,,Insula Iubirii”, tot de la Antena 1. Cea care a cazut prada tentatiilor în Thailanda si a iscat o multime de controverse pe seama relatiei amoroase cu una dintre ispite.

Diana a reusit sa calce strâmb în emisiunea „Insula Iubirii”, cazând în mrejele ispitei ei si înselandu-l astfel pe iubitul ei, Ben.

Asadar si prin urmare, acest lucru le-a distrus relatia si cei doi au plecat despartiti din Thailanda. Diana nu a avut noroc nici în ceea ce priveste relatia ei cu ispita, recunoscând ca s-a despartit si de aceasta.
wiki biografic Diana Ionela Constantin

 ”Eu si Andi am ramas în relatii bune, însa nu suntem compatibili 100%”, a declarat aceasta pentru un tabloid. Insa sa nu uitam ca Diana s-a casatorit de la varsta de 18 ani, fara nunta si rochie de mireasa.

Diana Constantin s-a reîntors în prima etapă a celui mai iubit show culinar de la Antena 1 după ce și-a încercat norocul și în a doua ediție a aceleiași emisiuni.

Fără succes, dar cu ambiția de a reuși, bruneta tatuata a revenit in 2017 cu o farfurie sofisticată, cu influențe italienești: o reteta de pui cu gorgonzola și penne în sos alb. 

De la ,,ceremonia focului” la o experiență în care se supune unor probe ,,la cuțite”, Diana și-a etalat preparatul și s-a străduit să se prezinte impecabil în fața celor mai obiectivi dintre jurați, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze. 

Familiară cu emoțiile intense, camerele de filmat și tensiunea unui reality-show, Diana Constantin a condimentat de data aceasta prin abilitățile culinare și nu prin dramele personale.

Urmarind evolutia acesteia, putem spune ca Diana Constantin este posibil sa fie noua Cosmina Pasarin?