Biografie Ewald Frank. CV-ul pastorului care conduce Misiunea Liberă Krefeld.

Conform wiki-ului biografic, Ewald Frank (născut la 24 decembrie 1933, langa Gdansk) este un predicator german, fondator și lider al comunității Penticostale a Misiunii Libere a Poporului din Krefeld.

După războiul din 1945, Frank a trăit în Germania de Vest. S-a dedicat până în anul 1955 studiului Bibliei.

Discipol a lui William Branham, Ewald Frank, a calatorit în SUA si Canada intre anii 1956 - 1959.

In 1962 Ewald Frank a avut o revelatie divina, care l-a facut sa se simta chemat "la slujire spirituala".

În 1955, Ewald Frank a luat parte timp de o saptamâna la adunarile tinute de pastorul William M. Branham, în Karlsruhe, Germania. Ceea ce s-a petrecut în acele adunari - confirmarea dumnezeiasca si darul unic, au lasat asupra lui o impresie de durata.
Biografia Ewald Frank pastorul penticostal Misiunea Libera Krefeld

În 1958, pastorul E. Frank a luat parte la întrunirea „ Glasul vindecarii ” , organizata de pastorul Gordon Lindsay în Dallas, Texas, SUA.

Aici a întâlnit un numar mare de evanghelisti americani care încet încet au devenit faimosi în întreaga lume. În comparatie cu toti ceilalti, slujba deosebita a lui William Branham a fost evidenta.

Acest barbat smerit al lui Dumnezeu a fost folosit ca sa slujeasca cu darul deosebirii, care nu doar a impresionat, ci a amintit de zilele lui Hristos si ale slujbei Sale.

Conform biografiei oficiale, catre sfârsitul anului 1959, Ewald Frank a început sa traduca predicile care au fost vorbite de William Branham în SUA.

El era convins ca mai ales bisericile independente care credeau evanghelia deplina, vor primi cu bucurie îmbogatirea duhovniceasca.

La putin timp dupa aceasta, a devenit evident faptul ca trebuia adusa la existenta o lucrare misionara independenta pentru a se asigura ca va fi posibila proclamarea libera a adevarurilor biblice.

Multi dintre liderii bisericilor evangheliei depline nu au primit slujba barbatului trimis de Dumnezeu. Din contra, fara a cântari si fara a verifica lucrurile în lumina Scripturii, ei au înteles gresit mai ales partea profetica a slujbei sale.

În anul 1960, a fost întemeiata „Misiunea libera ” , ca o asociatie nonprofit, sub conducerea fratilor E. Frank, L. Russ si P. Schmidt. Cei doi frati slujesc înca, împreuna cu fratele Frank. Adunarea care a început mai întâi ca o „ adunare de casa ” , a crescut în mod constant de-a lungul anilor.

Misiunea libera din Krefeld este o biserica care nu priveste la prooroci, apostoli sau barbati ai lui Dumnezeu, ca la niste obiecte de închinare, ci îi priveste ca pe niste unelte speciale în mâna lui Dumnezeu.

Ei sunt primiti de aceia care cred fagaduintele din Cuvântul lui Dumnezeu, asa cum este scris în Sfintele Scripturi. Ori de câte ori cineva este chemat si însarcinat în mod direct de catre Dumnezeu.