ProtonMail VPN gratuit si in Romania. Pe Windows, Android, Linux si MacOS.

ProtonMail, serviciul de e-mail criptat creat impreuna de CERN si oamenii de stiinta de la MIT, a lansat un nou produs ca raspuns la reluarea demersurilor administratiei americane de a desfiinta neutralitatea internetului, ceea ce poate pune in pericol confidentialitatea datelor personale.

Incepând de astazi, puteti încerca serviciul VPN al companiei, care a fost testat in varianta beta de 10.000 de utilizatori initiali timp de un an, download-ul de pe site-ul oficial ProtonVPN.

Lucrul cel mai bun este ca ProtonMail VPN are si o varianta gratuita care va ramane in acest fel pentru totdeauna.

S-ar putea sa nu fie o soulutie de VPN la fel de robusta ca si variantele platite, insa va va ruta conexiunea prin mai multe tuneluri criptate în trei tari, asigurandu-va o minima confidentialitate..

Prin oferirea de optiuni gratuite, compania elvetiana incearca sa ajunga la cat mai multi oameni, mai ales acum ca exista un interes mult mai mare în utilizarea VPN-urilor în întreaga lume.
ProtonMail VPN gratuit  Windows, Android, Linux si MacOS

În SUA, noul presedinte FCC si diferiti senatori vor sa desfiinteze neutralitatea internetului, si în plus sa anuleze reglementarile care protejeaza datele utilizatorilor.

Premierul britanic Theresa May doreste sa reglementeze internetul.

Oamenii din China, Arabia Saudita, Rusia etc. si alte locuri unde internetul este puternic cenzurat au nevoie de VPN-uri pentru a scapa de restrictii, în timp ce altii au nevoie de acest serviciu pentru a-si pastra informatiile în siguranta si private.

Daca decideti sa pastrati serviciul ProtoMail ca furnizor principal VPN dupa ce îl utilizati pentru o perioada, veti putea alege varianta cu abonament lunar, atat pentru faptul ca este mai buna cat si pentru a ajuta compania sa continue sa ofere serviciile gratuite.

ProtonMail spune ca se bazeaza pe upgrade-urile utilizatorilor la variantele platite pentru a mentine compania în functiune, pentru a putea spune STOP abuzurilor care implica incalcarea confidentialitatii datelor utilizatorilor doar pentru a le vinde reclame intr-un mod cat mai targetat.