Declaratii de Dragoste pentru EL de noapte buna - declaratii frumoase de iubire.

O scurta selectie de mesaje de noapte buna pentru persoana draga, la care va invitam sa contributi si voi postand declaratia de dragoste de nopate buna preferata.

1. Daca as avea aripi as zbura pana la tine, Daca as putea te-as tine langa mine, Dar eu nu am aripi nici putere, Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!

2. Nu te gandi la mine.. sunt in ochii tai, in mintea ta, in inima ta, in sufletul tau, oriunde.. totusi daca ma vrei, doar inchide ochii si asculta ce iti spun.. mi-e dor de tine.. Noapte Buna

3. Bat la poarta inimii tale,si ma rog sa-mi deschizi sa intru si sa nu mai ies niciodata.Sa-ti simt fericirea,dragostea,iubirea,sa-ti sarut sufletul,sa-ti alin durerea atunci cand iti este greu. Te iubesc...sa nu uiti niciodata.,noapte buna ingerasul meu frumos.

4. Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna ingerul meu!

mesaje de noapte buna pentru persoana iubita sms-uri de noapte buna

5. Imi aduc aminte cand ti-am promis ca nu va trece nici o noapte fara sa-ti soptesc; noapte buna! au trecut aproape 3 luni de cand nu m-ai lasat sa-ti mai soptesc. Dar nu uita.. Te iubesc!

6. Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador, noapte buna puisor.

7. Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii..adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna

8. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele .... inchide ochii si voi fi langa tine.

9. Daca ochisorii cei plini de farmec n-au atipit, eu le inchid pleoapele cu dulcele mele buze si le doresc vise placute si somn usor.

10. Privesc la cer... si ma gandesc la tine. Mi-as dori cu gandul sa ajung in visul tau, sa ma imbrac cu trupul tau sa iti arat dorul de tine, sa imi scald ochii in privirea ta, sa te sarut,  sa ma saruti si sa ne daruim iubirea.Visez cu ochii deschisi... pentru ca stiu... tu esti acolo si eu aici. Sper ca aceasta noapte sa iti aduca iubirea, dragostea ce ti-o port.Te doresc enorm de mult... iubirea si dragostea sa vegheze asupra ta... noapte buna iubitule.
MAI POTI CITI