Biografia Mihail Genoiu de la UNPR la Primar al Craiovei.

Inainte de a incerca sa deslusim "secretele" biografiei lui Mihail Genoiu, va spunem ca acesta este noul primar al municipiului Craiova, in locul Olgutei Vasilescu

Mihail Genoiu isi trece astfel in CV, functia de Primar (ales) al Craiovei, obtinand 42,8% din voturile valabil exprimate.

Pe locul al doilea s-a situat principalul sau contracandidat, senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea.

Prezenta la vot in municipiul Craiova a fost de 18,57%, printre cele mai slabe din cele 49 de localitati in care s-au organizat alegeri partiale.

Despre CV-ul lui Mihail Genoiu. nimic, nema... nici pe site-ul oficial al Primariei Craiova, nici in alta parte. Interesant este ca nici macar declaratia de avere/interese nu apare in acest moment pe site-ul primariei.

Asadar despre biografia lui Mihail Genoiu se poate doar specula.
Biografie Mihail Genoiu  CV de Primar Craiova

Iar daca putem specula, in lipsa de informatii clare, iata ce raspundea Silviu Manastire intrebarea: cine este necunoscutul Mihail Genoiu, a carui porecla in Craiova este "macelarul" sau "mezelarul", din cauza fostelor sale afaceri cu produse din carne.

Asa am aflat ca Mihail Genoiu ocupa acum sase ani functia de presedintele al UNPR Dolj si statea alaturi de interesul national reprezentat de generalul Gabriel Oprea.

Chiar si fostil primar Antonie Solomon a încercat sa scape de puscarie si s-a înscris în partidul generalului-izmana Oprea.

Actualul PSD-ist Genoiu exUNPR-ist sustinea din toate puterile lui regimul lui Traian Basescu, cânta la sedintele de partid ale UNPR

La inceputul anului 2013 Mihail Genoiu era deja consilier local UNPR si trecuse de partea PSD si a guvernarii Ponta, fapt care a contat in numirea sa ca viceprimar al Craiovei in luna iulie a aceluiași an.

In 2013, afacerea cu mezeluri a lui Mihail Genoiu a fost vânduta pe bucati dupa ce firma Olas Prod pe care o controla a intrat în insolventa.

În mai 2013, el era înca administrator la SC Olas Prod SRL, unde detine 42,74% din actiuni si de unde ridica acelasi venit anual de aproape 5,5 miliarde de lei vechi.

La un an de la alegerea sa în CLM Craiova, când si-a reînnoit datele din declaratia de avere, Mihail Genoiu nu a schimbat prea multe lucruri.

A ramas cu acelasi apartament, dar, în garaj, a pastrat doar o singura masina. Consilierul UNPR s-a oprit la un model BMW mai vechi, pe care îl achizitionase din 1994, iar pe celelalte doua le-a vândut.

În rest, Mihail Genoiu a ramas constant la capitolul avere si lipsa unui CV...
MAI POTI CITI