TU si EU noua melodie CARLA'S DREAMS si INNA un love story tras la indigo cu filmul DECLARATIE DE DRAGOSTE

INNA constanteanca cu care ne mandrim si nu o uitam nici pe suava ALEXANDRA STAN care are o melodie noua.

Nu canta singura INNA ci in duet cu trupa CARLA'S DREAMS. Melodia si videoclipul " TU SI EU" este deja un succes.

La aproape douazeci si patru de ore de la lansare fanii au inrosit butonul  LIKE. Melodia a inregistrat intr-un timp record 1 milion de vizualizari pe YOU TUBE.

Cum s-a nascut aceasta melodie ? Din aprecierea si respectul pe care CARLA'S DREAMS si INNA  il au unii pentru altii.

Au trecut ceva ani de la duetul prim cu " P. O.H.U.I. dintre INNA si CARLA'S DREAMS. Si  bucuria este mare si pentru cei de la CARLA'S DREAMS si pentru INNA.

CARLA S DREAMS au avut un concert in BUCURESTI la ARENELE ROMANE iar INNA a sustinut un recital cu ocazia ZILEI EUROPEI de 10 mai.

Faptul ca s-au putut intalni  le-a dat ocazia sa " coaca" in laboratore noua melodie.

Versurile sunt simple incantator de simple iar mesajul ajunge imediat la sufletul omului.

TU si EU noua melodie CARLA'S DREAMS si INNA Versuri Declaratie de Dragoste

Orice Om rezoneaza la PRIMA DRAGOSTE fie ea cea din adolescenta si de la facultate.

Iar unii dintre noi am avut ocazia de a ne indragosti de a intalni  la prima vedere o persoana atat de speciala incat ne-am dorit sa ne petrecem toata viata cu acea persoana.

Cam despre asta este vorba in videoclip. Doi copii  la clasele primare se simpatizeaza.Mai cresc si ajung la adolescenta  si atunci apar primele probleme.

Parintii  ei sai ai lui nu sunt de acord cu relatia. Deznadejde ... Timpul curge si pentru a indulci totul el baiatul ii daruieste din inima fetei  dupa ce  face  sacrificii sa stranga bani un catelus.

Catelusul creste si protagonistii ajung la facultate. Alta varsta. Se reintalnesc si nu pot sta departe unul de altul.

Mai trece o vreme si  EA si EL ajung sa se casatoreasca. Formeaza o familie care va fi  fi binecuvantata cu doi copii frumoasi un baiat si o fata.

In sfarsit parintii nu se mai opun dragostei baiatului si fetei care ajung la randul lor parinti. Ce fericire mai mare pentru parinti sa devina bunici.

Filmarile videoclipului | TU SI EU " au avut loc atat in Bucuresti cat si la CHISINAU.

Regizorul videoclipului este eternul colaborator al trupei CARLA'S DREAMS ROMAN BURLACA.

STUDIOUL AVANPOST a fost cel  in care s-a realizat melodia. INNA a declarat ca s-a simtiti inspirata si fericita sa colaboreze cu artistii de la CARLA'S DREAMS pe care ii admira in mod constant.

O multime de specialisti s-au ocupat de imaginea INNEI . SORIN STRATULAT  si R & STYLING OUT s-au ocupat de parul domnitei brunete.

MACHIAJUL a fost lasat pe mainile altui specialist EDITH MIHAILOVICI. De ce va spuneam ca actiunea povestii ne aduce  aminte de filmul " DECLARATIE DE DRAGOSTE ?

Protagonistul lucreaza si fuge sa isi intalneasca iubita. Aceeasi scena ca in filmul DECLARATIE DE DRAGOSTE cand personajul ALEXANDRU pleaca de pe santier sa o vada pe IOANA.

Apoi mai sunt  scenele in care o vedem pe  fata in sala de la facultate. Si parintii care sunt revoltati pe aceasta poveste de dragoste.

O poveste pusa pe muzica care induioseaza. Locurile de filmare au fost atent alese.

Protagonistii sunt frumosi.  Ce element ar mai fi necesar ca melodia sa aiba succes?

Locuri frumoase,  protagonisti  care isi interpreteaza rolurile cu atentie si minutiozitate si mesajul absolut  delicios care ne merge la suflet.

Si cand e vorba si de o poveste de dragoste care se termina cu bine atunci e si mai bine. Cine nu a suspinat si nu a spus cu emotie " TU SI EU " ?

Doar  fata si baiatul  alcatuiesc UNIVERSUL care nu isi mai incape  de bucurie. Pentru ca IUBIREA te transforma si iti da puteri.

Despre asta este vorba in videoclipul  melodiei de succes " TU SI EU ". Ne amintim de scoala de prima iubire...

MAESTRI ai emotilor trasnpuse in muzica CARLA'S DREAMS ne arata ca au resurse infinite pentru a oferi publicului melodii cu mesaj.

SENTIMENTELE sunt traite de unii " PANA LA SANGE " asa cum ne spun in versuri cei de la CARLA'S DREAMS in alta melodie recent lansata.Asculta versuri TU si EU noua melodie CARLA'S DREAMS si INNA

CARLA'S DREAMS si INNA au reusit sa lanseze o noua melodie de succes. Asa ca dragilor, bucurati-va!

Si soptiti " TU si EU ". Cand suntem iubiti viata e mai frumoasa si universul poate sta pe loc.

IOANA si ALEXANDRU din  filmul " DECLARATIE DE DRAGOSTE", ROMEO si JULIETA, TRISTAN si ZOLDA  personaje  imortalizate in versuri piese de teatru, si filme.

Fiecare poveste de dragoste are farmec aparte. Si noua ni s pare ca POVESTEA NOASTRA este cea mai frumoasa.

Cat exista lume pe pamant exista si DRAGOSTEA. Calda, tragica, fericita si  trista. Ce nostalgii a simtit INNA cantand despre dragoste ? Dar cei de la CARLA'S DREAMS?

"TU SI EU " e o declaratie de dragoste. Care ne atinge cu gratie sufletele. La orice varsta.
MAI POTI CITI