Retete Masina de paine Moulinex OW502330 - baghete proaspete la masina de paine.

Retete Masina de paine Moulinex OW502330 - baghete proaspete la masina de paine Cum sa faci baghete mici si proaspete la masina de paine.

Chiar daca pare a fi o reclama la masina de paine Moulinex OW502330, pana la urma urmei este o lectie usoara care te va ajuta sa faci niste baghete pufoase si aurii la masina de paine.

Cine nu s-ar bucura de niste baghte fierbinti, aburind, baghete roaspete abia scoase din "cuptor" la un mic dejun? Asta de rasfat tipc "frantuzesc".

Iar tot ceea ce iti trebuie pentru a face baghete sunt, apa faina, drojdie, sare etc... si desigur o masina de facut paine Moulinex OW502330 (sau orice alta marca).

Si gata magia culinara... cat ai clipi. Daca vreti sa faceti baghete se foloseste programul 9, dupa ce masina de paine framanta se scoate cuva pentru framantat, se scoate aluatul din cuva si se taie in 4 bucati egale.

Acele 4 bucati de aluat se ruleaza pana ajunge la o forma de franzela si se pun in tava pentru franzele, se pun tavile in masina de facut paine si se apasa pe butonul start/power din nou .
pareri Retete Masina de paine Moulinex OW502330

Specificatii Masina de paine Moulinex OW502330:
Capacitate: 1500 g
Putere: 1650 W
Numar programe: 16 
Grad rumenire: 3
Setari Program pornire intarziata: Da

Accesorii incluse:
  • Suport de coacere pentru 4 baghete cu doua tavite detasabile anti-aderente
  • Cana de masurat
  • Lingura
Greutate: 7.1 kg Altele:
  • 3 Programe pentru dieta: fara gluten, fara sare, extra omega 3
  • Fereastra pentru supraveghere
  • 2 palete pentru framantare
Articol din seria: masini de paine moulinex, masini de paine forum, retete masina de paine, masina de paine moulinex retete masina de paine orion