Pareri combina frigorifica Samsung Side by side Full No Frost un pret mare pentru multi.

Sa ne facem o parere despre combina frigorifica Side by side Samsung RS7778FHCBC, 543 litri, Clasa A++, Full No Frost, H 178.9 cm, de un negru perfect si care se vinde pe eMag la pretul de 5850 lei cu o reducere de 18%.

Opiniile generale legate de combina frigorifica Side by side Samsung RS7778FHCBC sunt pe masura pretului. Cumparatorii sunt de parere ca frigiderul Side by side Samsung RS7778FHCBC isi nerita fiecare banut.

Comparativ cu alte frigidere, chiar si acelasi brand este net superior. Alimentele sunt pastrate mai bine, mai proaspete, sucul nu isi pierde acidul iar legumele rezista mai bine si o perioada mai lunga.

Per ansamblu cumparatorii sunt foarte multumiti. Racordata la apa, ofera o apa numai buna de baut, vare nu este nici prea rece dar nici calda. Aparatul de gheata functioneaza perfect.

Noul frigider cu doua compartimente Samsung Seria H ofera eficienta energetica inalta si un nou design elegant pentru locul cel mai important din bucataria dumneavoastra.
pareri opinii frigider Side by side Samsung RS7778FHCBC

Compresorul Digital Inverter regleaza intr-un mod profesional performanta de racire pentru a reduce utilizarea energiei, iar iluminarea eficienta din punct de vedere energetic cu LED scalda interiorul intr-o lumina clara, placuta.

Compresorul Digital Inverter de la Samsung este supus la mai putina uzura decât compresoarele conventionale, ceea ce înseamna performanta durabila si defectiuni mai putine. si, pentru confortul si siguranta dumneavoastra, compresorul are o garantie de 10 ani.

Celelalte functii importante includ manere usor de deschis, un afisaj cu LED albastru si un aparat de cuburi de gheata incorporat care sporeste capacitatea de depozitare deja impresionanta.

Incastrat direct in usa. aparatul de facut cuburi de gheata ClearView elibereaza un spatiu pretios in congelator, stocand pana la 2 kg de gheata. Aceasta miscare va pune la dispoztie doua rafturi suplimentare pentru a stoca litri de inghetata, mancare congelata etc.

Afisajul extern cu LED, cu o stralucire albastra agreabila si placuta ochiului, afiseaza temperaturile din interior ale ambelor compartimente ale noului frigider Seria H si va informeaza prompt atunci cand a sosit timpul sa schimbati filtrul.

Atingeti afisajul pentru a lua apa si gheata de la dozator sau setati frigiderul in Modul Concediu cand plecati in vacanta.

Deasemenea functia debit multiplu actioneaza la toate nivelurile, cu mici orificii de ventilatie pe fiecare raft, pentru a pastra o temperatura constanta in tot frigiderul, in special dupa ce deschideti usa.

Racirea simultana a tuturor sectiunilor din toate compartimentele frigiderului Side by side Samsung RS7778FHCB ajuta la pastrarea prospetimii alimentelor pentru mai mult timp.

Asadar daca dispuneti de banii necesari, si doriti sa aveti in bucatarie o combina frigorifica de top, atunci suntem de parere ca Side by side Samsung RS7778FHCBC merita din plin investitia.
MAI POTI CITI