Treceți la conținutul principal

Elena Baguci biografia iubitei lui Syda - Bogdan Ionescu. Cancanul monden de la Loft.

Conform celor de la Cancan, manechinul Elena Baguci (zodia Scorpion) pare sa fie noua iubita a lui Bogdan Ionescu aka Syda, fostul ginere a lui Traian Basescu.

La opt luni de la divort, Syda a decis sa îsi faca aparitia alaturi de Elena Baguci in varsta de 30 de ani, primul manechin din România care a aparut pe coperta celebrei reviste „Vogue“.

Daca despre Bogdan Ionescu s-a tot scris si "cv-ul" sau a fost luat la puricat, despre biografia Elenei Baguci insa mai rar.

Nascuta in Calarasi, in data de 28 octombrie 1986, Elena Baguci si-a trecut in wiki faptul ca este primul fotomodel român care a pozat pentru revista „Vogue“.

Debutând în lumea modei înca din adolescenta, Elena Baguci a prezentat pâna acum pentru unele dintre cele mai renumite case de moda: Gucci, Chanel, Valentino sau Versace, iar pâna în toamna anului trecut, a locuit la New York, revenind în România pentru a se dedica studiilor, fiindca s-a apucat de facultate.

wiki monden elena baguci bogdan ionescu

Potrivit biografiei, Elena Baguci este originara din comuna Chirnogi, judetul Calarasi. Tanara, ambitioasa si bine educata, s-a stilat în câtiva ani si a stralucit pe cele mai pretentioase podiumuri de moda.

Un casting organizat de agentia de modeling MRA i-a deschis usile succesului. La varsta de 14 ani a facut furori la Milano, la 17 ani a cucerit Europa, iar apoi a inceput sa traiesca la New York, într-un apartament situat în apropiere de Madisson Square Garden.

La varsta de 19 ani, Elena a câstigat 700.000 dolari, printr-un singur contract, atunci când a devenit imaginea parfumului “Gold” al casei Donna Karan, pentru trei ani.

biografie elena baguci model de top din romania

Elena baguci a aparut pe coperta urmatoarelor reviste:
  • Grecia: 'Harper's Bazaar'; 
  • 'Elle' -iulie 2013 
  • Italia: 'Grazia'  - octombrie 2004 
  • Portugalia: 'Elle' - august 2013 
  • Rusia: 'Vogue' - martie 2006 
  • Spania: 'Telva' - mai 2006; 'Vogue' - iulie 2007; 'Elle' - octombrie 2012 
  • US: 'Dallas' - mai 2011; 'DC' - mai 2011 

Ambasadoare in intreaga lume a ultimului parfum DKNY, Elena Baguci vorbeste la perfectie patru limbi straine (engleza, franceza, italiana si spaniola) si care are o armata de agenti care lucreaza pentru ea pe trei continente.

Si ca un cacan pe care nu trebuie sa il urmati, Elena Baguci fumeaza de la 13 ani!!!