Elena Baguci biografia iubitei lui Syda - Bogdan Ionescu. Cancanul monden de la Loft.

Conform celor de la Cancan, manechinul Elena Baguci (zodia Scorpion) pare sa fie noua iubita a lui Bogdan Ionescu aka Syda, fostul ginere a lui Traian Basescu.

La opt luni de la divort, Syda a decis sa îsi faca aparitia alaturi de Elena Baguci in varsta de 30 de ani, primul manechin din România care a aparut pe coperta celebrei reviste „Vogue“.

Daca despre Bogdan Ionescu s-a tot scris si "cv-ul" sau a fost luat la puricat, despre biografia Elenei Baguci insa mai rar.

Nascuta in Calarasi, in data de 28 octombrie 1986, Elena Baguci si-a trecut in wiki faptul ca este primul fotomodel român care a pozat pentru revista „Vogue“.

Debutând în lumea modei înca din adolescenta, Elena Baguci a prezentat pâna acum pentru unele dintre cele mai renumite case de moda: Gucci, Chanel, Valentino sau Versace, iar pâna în toamna anului trecut, a locuit la New York, revenind în România pentru a se dedica studiilor, fiindca s-a apucat de facultate.

wiki monden elena baguci bogdan ionescu

Potrivit biografiei, Elena Baguci este originara din comuna Chirnogi, judetul Calarasi. Tanara, ambitioasa si bine educata, s-a stilat în câtiva ani si a stralucit pe cele mai pretentioase podiumuri de moda.

Un casting organizat de agentia de modeling MRA i-a deschis usile succesului. La varsta de 14 ani a facut furori la Milano, la 17 ani a cucerit Europa, iar apoi a inceput sa traiesca la New York, într-un apartament situat în apropiere de Madisson Square Garden.

La varsta de 19 ani, Elena a câstigat 700.000 dolari, printr-un singur contract, atunci când a devenit imaginea parfumului “Gold” al casei Donna Karan, pentru trei ani.

biografie elena baguci model de top din romania

Elena baguci a aparut pe coperta urmatoarelor reviste:
  • Grecia: 'Harper's Bazaar'; 
  • 'Elle' -iulie 2013 
  • Italia: 'Grazia'  - octombrie 2004 
  • Portugalia: 'Elle' - august 2013 
  • Rusia: 'Vogue' - martie 2006 
  • Spania: 'Telva' - mai 2006; 'Vogue' - iulie 2007; 'Elle' - octombrie 2012 
  • US: 'Dallas' - mai 2011; 'DC' - mai 2011 

Ambasadoare in intreaga lume a ultimului parfum DKNY, Elena Baguci vorbeste la perfectie patru limbi straine (engleza, franceza, italiana si spaniola) si care are o armata de agenti care lucreaza pentru ea pe trei continente.

Si ca un cacan pe care nu trebuie sa il urmati, Elena Baguci fumeaza de la 13 ani!!!
MAI POTI CITI