Stiri cu Vedete pe scurt: Simona Halep, în DOLIU si Vaduva si fiul miliardarului Dan Adamescu, mare scandal.

Pe scurt cele mai tari stiri cu vedete din Romania. Ce au mai scris despre vedete tabloidele cele mai importante.

FUEGO şi-a deschis sufletul plin de durere în faţa fanilor! "Rămâi cu bine, tată..."

Cântăreţul Fuego a ajuns să fie cunoscut de întreaga ţară, şi nu numai, în toţi anii săi de activitate, dar recent acesta a luat decizia de-a renunţa chiar la numele care l-a consacrat.

O cântăreaţă celebră şi însărcinată în nouă luni, la un pas de moarte după ce a trecut printr-un accident teribil! Care este starea ei în aceste momente
Cântăreaţa a fost la un pas de moarte după ce a trecut printr-un accident auto teribil. Cu toate că este însărcinată în luna a noua, ea se afla la volanul automobilului propriu, a încercat să vireze la stânga, moment în care un alt şofer a intrat în plin în maşina ei.

Narcisa l-a dat uitării pe Nicolae Guță?! El îi alină toate suferințele vedetei
De când se știu, Narcisa și Nicolae Guță sunt într-un scandal continuu. Mai ales în ultima perioadă cei doi sunt ca șoarecele și pisica.
Stiri cu Vedete pe scurt Simona Halep, în DOLIU

Nici nu a divorţat încă de MĂDĂLINA, dar... GABI ENACHE a cerut-o deja de soţie pe LENA?!
Stelistul Gabi Enache şi amanta lui, sexoasa Lena, trăiesc o dragoste ca-n poveşti! Gabi Enache o ia peste tot cu el, fie ca e vorba de meciuri, vizite prin oraş sau pur şi simplu la plimbare. E atât de ”încitat” de noua lui cucerire încât nu se poate abţine nici măcar în maşină!

Simona Halep, în DOLIU! Mesajul trist transmis de tenismenă: ”Astăzi s-a ridicat la Ceruri...”
Astăzi, Simona Halep a primit o veste cutremurătoare. O persoană pe care o iubea extrem de mult și o ambiționa s-a stins din viață.

LORELAI MOŞNEGUŢU, concurenta de la "Românii au talent" care l-a impresionat pe GIGI BECALI, are o poveste de viaţă tulburătoare!


Lorelai Moşneguţu a fost supranumită şi „fetiţa cu mâini de aur“, datorită talentului ei ieşit din comun atunci a interpretat atât ca voce, cât şi la pian o melodie. Ea a fost prezentă pe scena de la „Românii au talent“ în urmă c-o seară şi i-a lăsat atât pe telespectatori, cât şi pe juraţi cu ochii-n lacrimi. Cu toate că s-a născut fără membrele superioare, iar de la cele inferioare îi lipseşte femurul, fetiţa a reuşit să cucerească o ţară întreagă şi să ajungă direct în finala Românii au Talent. Mai mult decât atât, şi Gigi Becali a fost extrem de impresionat de povestea micuţei, oferindu-i o mână de ajutor.

Mihai, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a făcut curaj şi i-a spus Mihaelei: "Scumpa mea soţie..."
Mihaela şi Mihai demonstrează în fiecare zi că au reprezentat cel mai solid cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu", motiv pentru care s-au şi căsătorit în marea finală.

Văduva şi fiul miliardarului Dan Adamescu, mare scandal - faza pe bibelouri. Poliţia a intervenit când bunurile din casă erau băgate în camion! L-au băgat în curte şi...
Scandalul dintre moştenitorii omului de afaceri Dan Adamescu a continuat şi sâmbătă iar fosta soţie a milionarului a chemat poliţia la vila în care au locuit, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. Carmen Adamescu vrea astfel să-şi protejeze bunurile comune, pe care le-a dobândit în timpul căsătoriei cu omul de afaceri!

Ultima oră: e oficial! Iubita secretă îi cere lui Giovani Becali să facă partajul cu soţia!

Femeia care i-a făcut un copil lui Giovani Becali şi pe care acesta a refuzat să-l recunoască, a introdus o nouă acţiune în instanţă împotriva fostului impresar şi a soţiei acestuia. Aida Giurumescu ceruse anul trecut judecătorilor să-l oblige pe Giovani să facă partajul pentru a putea începe executarea silită, însă cum procesul trenează, a introdus o nouă acţiune.

Dana Roba, total schimbată după ce a născut: "Cine spune că femeia după ce naşte..."
Dana Roba a născut în urmă cu câteva zile o fetiţă perfect sănătoasă. De când a venit pe lume micuţa, vedeta pare să se fi schimbat: este mai mereu cu zâmbetul pe buze şi aproape a revenit la kilogramele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.

Despărțire șoc între doi foști concurenți de la ”Insula iubirii”! Nimeni nu se aștepta la ei
Păreau a fi unul dintre cele mai bine închegate și rezistente cupluri care a participant până în prezent la show ”Insula iubirii”, dar și-au spus adio chiar înainte de nuntă.

Cristina Ich, Angelina Jolie de România, a vrut să arate că știe să gătească! Ochii fanilor au sărit direct la sanii vedetei
Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc se pricepe și la gătit. În timp ce ea voia să impresioneze pe toată pastele ei, ochii fanilor au zburat de la tigaie la sânii brunetei.

”Pantera Neagră” îi declară război pe viață și pe moarte amantei fostului soț: ”Ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine...”
Alina Grigore sau Pantera Neagră, cum este cunoscută în showbiz-ul românesc, îi declară război pe viață și pe moarte unei amante de-a fostului soț.
MAI POTI CITI